|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Corsair 650tx i Antec 300 "problem"?
Danas mi je dosa komp,ovi uz adm-a su mi stavili napajanje obrnuto u antec300,tako da mi je vent od napajanja zagušen(lezi na dnu kučišta)... Problem je sta su na kučištu naljepnice od jamstva(znači nesmin otvorit kučište radi garancije). Zanima me oče bit problema sa napajanjem odnosno jel ga trebam okrenit na drugu stranu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() pa naravno da će bit problema. to kućište nema rupice na dnu za usis... nosi to natrag tom idiotu koji ti je to sklopio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Koliko se sjećam, 300 nema rupice na dnu, stoga ako je ventilator napajanja okrenut tako da gleda dno - nije dobro. Jesi ti siguran da je to tako ? Napajanje može biti na dnu, ali samo ako vent gleda gore...
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
LooL, nosi to odmah sutra tamo i hebi im sve po spisku ako su tako ugradili imam navedeno kučište i nije mi jasno kako su uspjeli tako ugraditi napajanje ![]() toliko o sposobnosti stručnjaka po trgovinama hardwerom, probaj programom Everest provjeriti kolike su temperature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pc nemogu vracat jer mi san u splitu moran onda pitat njih mogu li obrnit napajanje. evo slika http://i32.tinypic.com/106d95j.jpg (jbg za kvalitetu,slikano je mobitelon) provjeria san,nema rupica na dnu EDIT:nemam everest tek se os instalira |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Mozes sam otvarti kuciste i imas garanciju na sve komponente pojedinacano,te plombe sto stavljaju ducani su samo radi toga ako im doneses komp u roku od 2god da ti bude beslpatna dijagnostika. A inace sto se tice Adm-a (nisam 100% siguran ispravite me ako grijesim) oni daju garanciju godinu dana tj, ako se sto pokvari u roku od godinu dana tu komponentu/e mozes donjeti kod njih te ce onda oni je dalje reklamirati,a sve poslje te godine dana sam nosis tu komponentu/e dobavljacu s racunom od Adm-a i s onom deklaracijom od doboavljaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pošto ti je došao danas komp imaš rok od 7 dana za povrat,te ljepo pošalji komp u pon u Adm i neka ti naprave +/- racun za neko drugo kuciste. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]() |
#13 |
Premium
|
evo dok se os ne dovrsi pogledajte sta san napravia http://i30.tinypic.com/2yv5hs9.jpg (skinia san vent sa hladnjaka od celerona iz starog kompa i namistia da puse na napajanje) jel to radi jos gore ili? EDIT:vuco je u pravu,evo nasa sliku (tocno antec300 i 650tx)ide obrnutno http://media.photobucket.com/image/a...Y/DSC06111.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Koliko vidim, na review-ima na netu ima podosta montaža napajanja tako da vent gleda u dno. Ima odstojanje od 1-2cm od dna, pa će se vjerojatno više grijati, ali će i raditi. Iako svakako preporuka da se okrene prema gore. Pogotovo po ovim vrućinama.
![]() |
#17 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Nisam pogledal na tu sliku, pa nisam znal da su duple rupe za gore ili dole! Moje kučište nema toga....samo jedan smijer pa sam mislil da nema ni to ![]() Eh zbilja su mudrijaši ti u ADM-u, to ti je trik ili diraj i sjebi gar ili vračaj njima pa imaj dodatni trošak ![]() Al kad i pogledaš to napajanje trpi visoke temp i to mu nebi trebalo biti problem! Al ipak ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa meni Corsair HX620 je isto tako okrenut u HAFu 932 i nikad nikakvih problema. Kao prvo ima 650 watno napajanje koje se neće ni oznijiti pod full loadom njegove konfe, neznam zašto bi se ugrijalo, nije da vuče 2x4870x2 ![]() Tako svejedno dali je napajanje okrenuto naopako ili na pravu stranu A i uz to... dancOO ima pravo, vjerovatno ga ni ne može okrenut naopako jer ona 4 šarafa iza vjerovatno tako ne pašu
![]() |
#20 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Gle,djelovi dolaze od uvoznika,koji jamce za ispravnost,te nadalje od samog proizvodaca.Nema tu sta ADM davat garanciju,oni samo daju za kompletni kejs,da ako se sta desi,odneses ga i besplatno ga istestiraju.Ja bih iskreno,ostavio naljepnice i zakrcio protok zraka iza,i nek napajanje pregori,pa im odnesi,i nek vide da su naljepnice nedirnute,i nek se jebu s garancijom koja je neostvariva zbog spaljenog napajanja,pa nek tom "biserku" naplate napajanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pročitao... i opet kažem... to je napajanje od 650W, pod loadom njegove konfe vent COrsaira se vrti na parsto RPMa, grije se praktički pa ništa. Panika bezveze...
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT:hammer koliko vidim po slikama haf 932 ima neke rupe na dnu za razliku od antec-a,mozda zbog toga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
Mlatite praznu slamu oko montaže, može se u taj kejs na oba načina montirat PSU.. Stavi ruku iza napajanja, ako ne izlazi vreli zrak nemaš se razloga brinuti.. ![]() Ja bi se više brinuo zbog Gigabyte ploče.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Govorim iz iskustva jer moj TX650 radi vec mjesecima u Antecu 1200 koji takodjer nema rupice za hladjenje na dnu a napajanje nije okrenuto naopako (znaci cooler je prema doli)... Zasad nikakvih problema, pri ovim vrucim danima ispuhuje topal zrak, sto znaci da radi normalno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Jos ce prevagnut misljenje da nema veze sto je "naopako" okrenut. Ako ima bar 2 i vise cm da vuce zrak onda nema problema, ako nema onda ga treba okrenut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Koliko vidim i nema baš previše mjesta: Slika iz MadShrimps rivjua Ja bi na tvome mjestu uzeo fen, odljepio naljepnicu i okrenuo napajanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
fen,kako si to zamislia? |
![]() |
![]() |
|
|