|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() pozz ljudi radi se o doticnoj ploci i e6300 2.8mhz koje nece radit kak spada problem je ovakav:do sad je u njoj bio proc 2140 koji je radio savrseno hladen zalmanom 9500,nakon kupnje novog procesora posto je 45nm update-an je najnoviji bios za podrsku za 45nm procesore,ubacen u plocu namazan silver pastom i bubnut hladnjak na njega...e sad kad se upali komp dode do loga fatality i tu stoji vjecno... kad se upali komp i stiska delete ude u bios ali pocne pistat ko milicija ![]() i bios pokazuje temperaturu proca 92...ali ipak ga prepoznaje da je unutra,vadila se i baterija milju puta proban je opet izvadit van ploce i umetnut stari 2140 i sve je radilo super,on opet unutra i opet iste greske koje sam gore nabrojao odnio sam ga poslje toga u links na reklamaciju a oni rekli da je testiran i da super radi ne prelazi 55 stupnjeva sta bi moglo bit probo sam 4 vrste hladnjaka plus njegov originalni i procesore 2140,e5200,6750 i rade samo ovaj nece pomagajte svaka informacija bi bila korisna samo da proradi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
govorimo o Pentium Dual Core E6300??? mozda je problem u cinjenici da cpu nije na listi podrzanih za tvoju mbo http://www.abit.com.tw/cpu-support-l...fp-in9-sli.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
probaj postavke proca staviti rucno umjesto drzanja na auto. Moguce je da ako vec nije sluzbeno podrzan ga bios ne propoznaje i pukne mu previse struje. Izgooglaj koja mu je normalne voltaza, ubaci ovaj stari proc koji ti radi i sve rucno podesi, spremi pa ubaci novi proc. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|