|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Dajte savjet!
Za koji dan idem uzet novu grafičku , neznam ni sam koju , gledam neku običnu 6800 , leadtekovu , gainwardovu , a možda i 6600gt ako se stvari pokažu bolje , je li osjetna razlika u performansama između njih ? A kad bi se dali otključat ostala 4 pajpa onda je to neusporedivo?! Iman shit od napajanja codegen 420W , je li to hitno za prominit kad uzmem novu grafu? Gleda san u ve-milu chieftec 420W,dual fan za 480 kn , je li to ok? Ajde ljudi olakšajte mi ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Za grafičku ne znam ali napajanje OBAVEZNO promijeni.Taj Chieftec ti je sasvim OK,dosta ljudi na forumu ga ima,pa i ja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Imam ga i ja i super zadovoljan naspram smeća kojeg sam imao. Mislim da ti je bolje uzet neku 6800 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Leadtek 6800 A400 TDH 128MB
Svakako gore navedenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Dajte ljudi recite mi još ovo : iman bartona 2500+ clockanog na 3200+ (11x200) , matičnu soltek sl75frn2-l , 2x256 superrama 433 , to sve treban prodat jednome za 1300 kn , sebi kupit mobilca 2600+,dfi infinity nf2 ultra, jedan keks super talenta od 512 , i leadtekovu običnu 6800 , kako bi bilo da ostavim staru konfu i uzmem si 6800 gt , pa na ljeto se prebacim na athlončela 64 ?? Koja mi je onda bolja solucija ? U oba slučaja potrošim skoro isto para! Ajde pomagajte !:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
prelazak sa bartona na 2.2GHz na 2.4-2.5GHz je nesplativ IMO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo odlučija sam , uzimam onda leadtekovu 6800GT , ovome liku ču samo prodat 2X256 superrama za 500 kn , i uzet 1X512 supertalenta , a drugi keks malo posli , mema je ok koliko san vidia?! Kakva je za oc sa athlonom 64 , jer ču to uzet za 3-4 miseca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
dobro si odlučio....s tom grafom si miran barem godinu i pol dana (mislim na igranje u 1600*1200 full detalji sa AA i AF)....možda i dulje ![]() btw odlična je ta super talent memorija...ja sam ju testirao na svojoj A64 konfi i dala se savim pristojno clockati...a bude je na svojoj AN7 uspio natjerati da radi 2-2-2-5 @ 400MHz što je obzirom na cijenu memorije odličan rezultat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidia sam da u nekim cjenicima piše za leadtekovu 6800GT retail , a na nekima ne.To je samo razlika u pakiranju?? Kako se ponašaju cijene ? Da nekupim karticu od 3200 kn a ono za misec dana 2500 kn , isplati li se malo pričekat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
![]() Ja je uzimam u ponediljak , vidia sam na ve-milovom sajtu da ih trenutno nemaju pa ču onda morat vjerovatno malko sačekat ![]() I mene zanima koja je razlika u tim pakiranjima. To sam i ja pomislia da je kupim za 3200 kn a ono za 20 dana padne cijena! Oče li to padat šta ozbiljnije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Nigdi u Splitu nema za uzet leadteka 6800gt , u hgspotu mi gainward preskup , zoven cili dan po telefonima , u ve-mila zvali Zagreb kažu da im neče dolazit , imaju jedino gigabyte 6800GT za naruči , je li ko zna kakva je gigabyteova grafa za razliku od leadtekove , ili da pričekan leadteka pa kad dođe , dođe ! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
mislim da je GT uvjek GT ako i bude razlike...to su minorno male...pa ako je povoljna Gigina...ne čekaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
gigabyte je solidan proizvođač (u svakom slučaju bolji od recimo... Albatrona ![]() imam doma giginu radeonku, nemam se ničim požalit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|