|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
![]() Kakvo je ovo napajanje s obzirom da postoje i dvostruko veća? Prednosti i nedostatci? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pretpostavljam ovo je dobiveno s kućištem, tako da ukratko... nikakvo. nazivna snaga je 250W, a stvarna... strah me uopće mislit. Prednosti mu nisu nikakve, nedostaci huh... Btw, napiši šta bi pogonio s tim
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Al ak misli na nekog mITX HP-a, onda napajanje dosta vrijedi... al nevjerujem ![]() Daj slike pa ti kazemo sto je to zapravo... iako i ja mislim da je neki shrot..
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja imam fortrona npr od 250w kod stare u kompu, predobro i pretiho napajanje. ali inace je tema zasluzila lock/delete, jer ima smisla kao da napises "jel valja sta auto od 50 konja?".
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Računalo je HP Compaq 6000 Pro SFF, VN776EA Konfiguracija: Intel core 2 duo, E7500, 2, 93 GHz, Intel Q43 express, 2x 1 GB, DDR3, 1333 MHz, Integrirana, Intel GMA 4500, SATA, 320 GB, DVD+- RW DL Light scribe, 10/100/1000 Mbit, Small Form Factor, 240W |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ako je to napajanje došlo s tom konfom onda je dobro i dovoljno za tu konfiguraciju jer HP sigurno neće u svoje kante stavljat smeće. Ne moraš se ništa brinut.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|