|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Your system has recovered from serious error!!!
Neki dan sam instaliravao drivere za grafičku i kompjuter se počeo odjednom restartavati i sve je plavo bilo na ekranu ![]() ![]() Ja neznam šta da radim molim vas pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Instaliravao nakon svježe instalacije wina? Samo mjenjao/osvježio driver? Koji win? Milijun pitanja, milijun eventualnih problema. Jesi li očistio kvalitetno prvo stari driver sa driver cleanerom? Da ti nije krepala grafa? Si možda probao to kratko vrijeme koje radi npr Ati Tool na def taktovima i dal baca artifakte? Pomozi si sam prije nego ga furaš na servis i čekaš ga 2 tjedna nazad. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne znam jesi li mijenjao grafu i stavio onu od drugog proizvođača pa su se driveri poklali jer prethodno nisi stare izbrisao, nisi nam baš precizno sve opisao. Odi u safe mod, skini sve display drivere od grafe koje nađeš i onda friška instalacija novih za početak pa vidi ako je došlo do kakve promjene i preporučljivo bi bilo da skineš najnovije drivere za grafu ili bar neku drugu verziju probaš staviti od ove koja ti sad radi probleme. Btw. ispuni si opciju Moj komp u profilu da znamo koje komponente imaš, živio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|