|
![]() |
#1 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Kako napraviti .bat file da gasi sve ostale procese
Pozdrav, nadam se da je ovaj topic u dobrom PF ![]() Naime, zanima me da li je moguce napraviti kako neki .bat file sa cijim pokretanjem pokrecem igru, ali prije toga pogasim sve one nepotrebne procese koji mi se vrte u pozadini, skupa sa explorerom koji mi nije potreban dok je igra pokrenuta. I ako je kako moguce, da cim izadjem iz igre da se ti procesi ponovno upale. Ja sam to zamislio ovako ako je moguce ; pokrenem bat file, pogaseni svi procesi i pokrenuta igra, a bat file se vrti u pozadini i kad izadjem iz igre, izadjem iz bat fajla i procesi su ponovno upaljeni. Nadam se da ce biti nekih sugestija, te kako tako nesto i napraviti. Hvala i LP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Glupa ideja, al' nema veze. Posto sam ja jako pametan i znam guglat, evo. ![]() ![]() Ubit process: http://www.computing.net/answers/pro...ess/12884.html Pokrenut process: http://www.technologyquestions.com/t...s-console.html Vrijeme potrebno: 1min30sec
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Evo, uz ove komande u batchu napraviš da ti prvo pogasi procese koji ti ne trebaju u tom trenutku, možeš usput i dodati da ti pokreće igricu, te onda jednostavno napišeš da pauzira batch i čeka tvoj znak, te nakon što upišeš kaj treba, kasnije samo u batchu dodaš da vrati ugašene procese.
![]() |
#6 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
neovisno o zgodnoj susedi ili ne -nemoj takvo nekaj delat! rađe ti nju pozovi na kavu jer bu ti nakon 10 dolazaka rekla da nemaš pojma popravit komp ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|