Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.10.2010., 15:37   #1
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Lionheart: King's Crusade

Za sve nostalgičare vremena križarskih pohoda upravo je izašla nova real-timen strateška igra Lionheart: King's Crusade. Naravno radi se o dva dobro poznata protivnika, na strani kralja Richarda kreće se u novo osvajanje Svete Zemlje ili se na strani Saladina brani ista.
Prema viđenom iz trailera igra mi se čini grafički prilično dobro dorađena uz pregršt opcija i prilično dobro riješen pregled battlefielda.

http://www.lionheartthegame.com/

U svakom slučaju, čini mi se kao solidan naslov za izgubiti vrijeme u iščekivanju jesenske kiše razvikanijih igara

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2010., 11:40   #2
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Igra jos nije zasla, tek treba 8. listopada.
gmax je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.01.2011., 17:17   #3
Zebran
Premium
Moj komp

Zebran's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Šteta što igrica nije postigla zapaženiji uspjeh. Završio sam igricu, nisam se baš snašao sa onim "power up-ima" koji jedinicama daju moral, brzinu, armor. Najteža misija u igri je posljednja misija na strani križara. Protivnički katapulti su mi desetkovali vojsku. A odlična stvar na strani Saracena je assassin jedinica koja se može "ubaciti" kraj protivničkih katapulta i puno olakšati misiju.
Staro 03.02.2011., 23:52   #4
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Mnogo dobra igra, steta sta nije napravljena po uzoru na Medieval 2 TW tj. njegovu expanziju Kingdoms (na Bliskom istoku).
Ovdje imate elemente RPG-a (specijalni upgrade-i i bonusi, heroje...) i akciju kao u TW serijalu (masovne bitke s pogledom iz 3. lica), te sami odabirete tijek misija.

Ono sta meni nedostaje je prava campaign mapa s teritorijalnom podjelom i izgradnjom gradova (tj građevina). Također nema povlacenja jedinica po mapi na poteze, vec samo kliknete na regiju i zapocinjete misiju.
Iako sama igra nije losa, Medieval 2 (tj. ovaj njegov mod za bliski istok) je ipak puno bolje odradjen i ima 5 frakcija s kojima se mozete igrati, a u Lionheartu samo 2.

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno