|
![]() |
#1 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Lionheart: King's Crusade
Za sve nostalgičare vremena križarskih pohoda upravo je izašla nova real-timen strateška igra Lionheart: King's Crusade. Naravno radi se o dva dobro poznata protivnika, na strani kralja Richarda kreće se u novo osvajanje Svete Zemlje ili se na strani Saladina brani ista. Prema viđenom iz trailera igra mi se čini grafički prilično dobro dorađena uz pregršt opcija i prilično dobro riješen pregled battlefielda. http://www.lionheartthegame.com/ U svakom slučaju, čini mi se kao solidan naslov za izgubiti vrijeme u iščekivanju jesenske kiše razvikanijih igara ![]()
![]() |
#2 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Igra jos nije zasla, tek treba 8. listopada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Šteta što igrica nije postigla zapaženiji uspjeh. Završio sam igricu, nisam se baš snašao sa onim "power up-ima" koji jedinicama daju moral, brzinu, armor. Najteža misija u igri je posljednja misija na strani križara. Protivnički katapulti su mi desetkovali vojsku. A odlična stvar na strani Saracena je assassin jedinica koja se može "ubaciti" kraj protivničkih katapulta i puno olakšati misiju.
![]() |
#4 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Mnogo dobra igra, steta sta nije napravljena po uzoru na Medieval 2 TW tj. njegovu expanziju Kingdoms (na Bliskom istoku). Ovdje imate elemente RPG-a (specijalni upgrade-i i bonusi, heroje...) i akciju kao u TW serijalu (masovne bitke s pogledom iz 3. lica), te sami odabirete tijek misija. Ono sta meni nedostaje je prava campaign mapa s teritorijalnom podjelom i izgradnjom gradova (tj građevina). Također nema povlacenja jedinica po mapi na poteze, vec samo kliknete na regiju i zapocinjete misiju. Iako sama igra nije losa, Medieval 2 (tj. ovaj njegov mod za bliski istok) je ipak puno bolje odradjen i ima 5 frakcija s kojima se mozete igrati, a u Lionheartu samo 2.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|