|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Spajanje različitih (avi) video klipova
Imam dosta video klipova koje bi htio spojiti u jedan, ali problem je šta su moji klipovi različitih karakteristika (Rezolucija, Ftp itd.). Zna li ko kojim programom mogu da spojim te moje klipove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
Čovječe , jesi li dobro pročitao što sam napisao. Znam da ima milijun programa koji čemi spojit Divx filmove koji su istih karakteristika ali napomenuo sam da moji fajlovi nisu istih karakteristika. I stoga mi dolaze poruke da ih ne može spojit zato što nemaju istu rezoluciju, Fps itd: Kužiš |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Oppa Gangbang Style
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Ajoj, ljudii moji ne mogu vjerovat da se daju ovakvi odgovori "ako te ne zadovoljava googlaj dalje" . Može li mi ko pametan objasnit čemu služe ovakvi forumi ako neki pametnjakoviči stalno spominju GOOGLE. Pa ljudi moji da sam našao odgovor na Google nebi postavio pitanje na ovaj forum. Nisam neki znalac ali imam nekoga iskustva u radu sa compom i dosta sam odgovora poslao na ovaj forum, ali vjerujte mi nikad nisam odgovorio u stilu "pa kaj nisi čuo za google" pa čak i na ona pitanja za koje bi neko rekao da su glupa. Neko je nekad rekao da nema glupih pitanja nego da samo ima glupih odgovora. Zato po meni to su najgluplji odgovori kad neko spominje "kaj nisi čuo za google" Shvatimo ljudi da su forumi da se pomogne jedan drugome a ne da se daju tako glupi odgovori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Adobe Premiere (ne pro verzija jer je baš profesionalna, bit će i obična dovoljna za taj zadatak) Sretno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oppa Gangbang Style
|
Citiraj:
Oprosti mi molim te što sam odvojio 5 minuta svoga nebašpredragocijenog vremena i pokušao ti pomoći. Google možda jest "američko-imperijalistički" zatupljujući proizvod za široke mase, ali ako se imalo potrudi, svašta se zanimljivog može pronaći. Za razliku od tebe ja sam našao odgovor na google-u i dao ti link. Ako te možda taj programčić ne zadovoljava izneznamkojihrazloga (kao što je recimo to da nije besplatan) onda se to lijepo navede i naglasi se u pitanju/zahtjevu za serviranje. Da si se imalo potrudio pronašao bi i ovdje na PCE forumu barem desetak (10-ak) tema sa istim ili sličnim pitanjima, ali da ne ispadne opet da savjetujem korištenje tražilice bolje da šutim. "Pametnjakovići" koje spominješ isto tako se nisu rodili pametni i nisu sve dobili na "tacni servirano" onako kako neki često to očekuju od "PC Eksperata". I sam sam bio jedno vrijeme takav. Osim toga, za mene korištenje tražilice nije ponižavajuće, barem ne onako kako ti navodiš. Možda sam ipak ja kriv jer sam ti dao kratki opis programa na engleskom jeziku, a znam i sam da mnogi "nisu baš na ti" sa stranim jezicima. Uostalom nisam niti ja. Citiraj:
Citiraj:
I na kraju, ispričavam se svima koje će možda pogoditi ovaj post kao i članu cropape, na glupom postu i neuspjeloj pomoći. Nadam se da će se javiti neki ekspert i pomoći našem penzioneru. ![]() edit: dugo sam tipkao ovaj esej, ![]() skoro su temu lock-ali dok ja završim pisanje ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Ok e-mil objasnio si svoj stav i to cjenim i na kraju ipak si mi pomogao. Izvinjavam se ako sam bio malo grub ali, ponavljam, dosta sam odgovora poslao na ovaj forum, ali nikad nisam odgovorio u stilu "pa kaj nisi čuo za google" nego sam pomogao sa konkretnim odgovorom. Kao što i ti pretpostavljaš nisam baš neki znalac engleskoga, razumijem oko 80 % te zbog toga koristim forum za pomoć. Još jedanput hvala za odgovor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|