|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Nero
Kako sa Nerom spržit na DVD 100000 drajvera težine 1.5GB i da Windows prilikom instalacije uzme sa tog DVD-ja što mu odgovara.Na način na koji se pravi butabilni Windows CD ne može. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako misliš da "windows sebi uzme"? Ne može windows sebi ništa uzet ako nije slipstreamano u samu instalaciju. A za to imaš n-lite ili v-lite i tutoriale za njih pa čitaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
on bi očito napravio windowse sa velikom kolekcijom drivera pa da si oni sami pri instalaciji odaberu što ima treba... ne znam kako se to radi, ali ako je i moguće, mislim da nije baš pametno; em ko zna šta bi windowsi poinstalirai, em se svaka 2-3 mjeseca pojavljuju novi driveri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
znaš kako... RMB-new-folder i nazoveš ga drajveri zatim unutar tog foldera sortiraš drivere po grupama, recimo "driveri za zvuk" ili "driveri za računar iz 97' " i onda to zapržiš na DVD kao "Data DVD" i onda sa programom "Power ISO" ili "Ultra ISO" napraviš image da budeš kewl kad ga budeš otvarao pred curom sa daemon toolsom i onda fino otvoriš taj image koji se nalazi na DVD-u i ovisno o računalu iz željenog foldera dvoklikom pokreneš instalaciju određenog drivera... a sad, jel zna netko gdje ima live prijenos UFC-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
da ne otvaram sad novu temu....ubacicu je ovde.... ovako problem nije kod mene vec kod tetka pa cu vam reci sve sto znam.... koristi komp asus n7900gs silnet lg przilica ne znma tacno koja 1,5GB rama athlon dula core 6400+ koristi nero 8 problem je ovaj "kupi" film iz dva dijela....po odtprilike 1GB i hoce da ga stavi na jedan DVd i da ih spoji u jedan kao da ih spoji i sve on to fino obavi...e sad prilikom przenja odjednom mu se komp resetuje tep je uredu sad jel problem u neri ili u necemu drugom. bio bih vam zahvalan ako mozete rijesiti ovaj problem.... Hvala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|