|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
LAN disconnected-connected
Pozdrav narode... Kratko i jasno, ikonica od LAN javlja u različitim intervalima (nekad u razmaku od 3-5sec nekad od 1-3min) sljedeće: "A network cable is unplugged". Znači, odspoji se i odmah se spoji na mrežu. Ovo odspajanje i spajanje ne uzrokuje ruter jer prema ispisu spajanja nema odspajanja u tako kratkim intervalima. Ruter je D-Link 584T, firmware je zadnji sa D-Linkove stranice. XP SP2 Činjenica jest da mi puca adsl veza svakih nekoliko sati... Dok ovo connect-disconnect traje spojen sam na net stalno. Mrežna? Postavke rutera? Mali zeleni? Aj pa javite bilo štogod... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
konektori kabla ne sjedaju kak spada? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Imao sam ja problem sa integriranom mrežnom na ESC matičnoj, SIS chipset. Javljalo je svako malo odspojen kabal, i skužio sam da je mrežna kriva, pa sa kupio novu i radilo je. Nakon reinstalacije windowsa proradila je i integrirana mrežna, Tako me je i zajebavao USB na toj matičnoj. Probaj reinstal eindowsa napravit ili kupi mrežnu a ovu isključi u biosu
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ma pretpostavljao sam da je mrežna. Čak i uz svo to disconnected-connected javljanje, status mrežne kaže da je spojena već 3 sata (u ovom slučaju) premda te poruke dobivam svakih 1-2min... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|