|
![]() |
#1 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
EVO n800v - identifikacija problema s ekranom
Pozdrav! Odmah ističem kako je laptop prilično star. Trenutno nisam pri novcima i ne razmišljam o kupnji boljeg, pa mi nemojte savjetovati 'da ga bacim u smeće' ![]() ![]() Naime, prije dva mjeseca sam uključio laptop i dočekao me ovakav ekran: ![]() To je slika na maksimalnoj 1400 x 1050 rezoluciji. Na 800 x 600 je OK, ali je naravno nepraktično za korištenje. ![]() Zanima me u čemu je točno problem. Matrica, falt-kabel, nešto treće? Preptostavljam da me sljedi zamjena LCD-a? Ako je zaključiti prema specifikacijama, na njemu je trenutno 15-inch color TFT SXGA+ with 1400 x 1050 resolution Molim vas, pomozite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Predpostavljam da je refresh na 60Hz? Probaj rezoluciju 1024 x 768 jer cini se da postoji taj model i sa monitorom te rezolucije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Zappa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
The Zappa
|
Citiraj:
Citiraj:
"...I had the same thing on a N800w. It is simply the connection between the screen part of the laptop and the main part. A connection in the hinge area is broken. Replacing the screen with a new one fixed the problem..." http://forums11.itrc.hp.com/service/...hreadId=683695 Na eBayu s poštarinom LCD za taj lap je 550 kuna. Ne vjerujem da mogu dobiti makar približno takav laptop za te novce. Ili možda mogu? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|