|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Mis na hp6720s
Pozdrav svima Nadam se da cete mi moci pomoci. Imam hp 6720s. Prema vasim uputama instalirala sam winxp i skinula sve drivere s hp stranice i sve lijepo radi osim misa. Stavila sam obicni genuis mis. Blesira se da nista ne mogu. Ponasa se kao da je cijelo vrijeme stisnuta desna tipka. Kad predem preko neke ikone otvaro ih 100 i vise. Kad ga iskljucim ista stvar. Tuochpad isto lud. Nista ne mogu raditi. Probala sam reinstalirati windoze, ali mi ne da. Sve lijepo ucita i kad treba krenuti instalacija pojavi se plavi ekran s errorom i bok. Pomoc Hvala Vesna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nešto ti ne valja sa nekim driverom, pretpostavljam s onime za touchpad. Probaj ga deinstalirati, pa staviti novi. Što se tiče plavog ekrana (popularno zvan BSOD), moja pretpostavka je da XP nema integrirane SATA drivere za hard disk, pa 'ne vidi' taj disk i ne može izvršiti instalaciju. Doduše, znam da ne zvuči baš logično obzirom da si ih već jednom instalirala i nije bilo problema, ali drugo mi ne pada na pamet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala na odgovoru. Naime vec sam reintstalirala drivere za touchpad i opet nista. Sad sam ga disable-la i za sada radi samo obican mis. Za sada. Onako je znao raditi 10-tak minuta i poceo se blesirati. To mi radi velike probleme kada klincima nesto obnjasnjavam preko projektora. Za poludit. A ovo za SATA drivere i xp, stvarno nema logike. Dakle, teoretski ne postoji sansa da vise ikad instaliram winxp na laptop? A nista onda bude isla vista gore. S njom, nadam se, nema problema? Vesna |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uvijek postoji šansa da se XP instalira. Samo trebaš u njega integrirati SATA drivere. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=105885
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
sad imam dalje problem instalirala sam win vistu i touchpad uopće ne radi. ![]() ima li jos netko problema s tim modelom, mišem i touchpadom? sve drivere sam skinula s njihove sluzbene stranice hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
otpočetka su se klali miš i touchpad, i nisu radili kako treba. Kako sam instalirala vistu, mislila sam da će se problem riješiti, ali joook. to je ionako školski laptop, pa ću ga lijepo proslijediti u servis, ali sam prijetoga mislila da netko od vas ima kakvu ideju ili se susreo s tim problemom. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nemoj instalirati drajvere za touchpad windowsi ce staviti neke genericke i sve ce raditi. ja sam isto imao problema sa touchpadom na hp neznam sad koji model al sam maknuo sve drajvere od touchpada i dao windowsima da stave genericke i to je to .
![]() |
#10 |
Frequency
Datum registracije: Jun 2009
|
Imam isti laptop kao ti i meni nije takva greška ali me zeza desni, nzm, jesi skinula onaj driver Synapontics poiting device?To ti je onaj i driver i aplikacija, ali je isto moguća i tvonička greška dok se laptop još obrađivao, ništ, probaj to, ako neradi onda bi trebala zvati hp ili firmu di si nabavila laptop pa će ti oni to probat riješiti.Trebala bi imati jamstvo od godinu dana |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|