|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Upute za Iwill WO2-R
Ima li netko upute za matičnu ploču Iwill WO2-R, odn. treba mi samo raspored pinova za priključivanje kućišta (pwr, pwr led, hdd led, reset, spkr)? Znam da je to prastara ploča no možda netko ima negdje u arhivi :-) Hvala svima -- Q |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako ne nađeš, lako je to za riješiti. Upališ ploču šrafcigerom (spajaj redom sve pinove, dva po dva poprijeko) nakon toga jednostavno čopiš kabel od npr. ledice kućišta i spajaš na živo na sve pinove dok ne pogodiš. Tak i za ostale, već sam radio to i fercera ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ubio se da ti pomognem ![]() http://www.elhvb.com/mobokive/Archiv.../wo2-r/wo2.pdf visiš mi kavu jednom kada te nađem ![]() Kada za prijatelje imaš par Numerata niš nije problem, onis sve o svemu i svima znaju samo ih treba naterati da ti kažu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Nema frke - piva, kava i nešto slatko!!! Usrećio si klinca koji se priprema prijeći na tamnu stranu (želi se igrati Linuxom). Nadam se da me neće sad linuxsaši napasti: "Zašto se uvijek Linux instalira na staru kramu?" Zato jer je jedino Linux dobar za staru kramu. Citiraj:
Hvala i tor-u. Puno, puno hvala!!! -- Q |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Zakon ploca, imao ju nekad davno ![]() |
![]() |
|
|