|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() Danas je frend kupio ovaj lap, stavio sam XP Pro na njega ali nikako da se ugasi. Moram stalno na dugme ga gasit pa onda palit, to nikako nemože dugoročno bit dobro, probao sam u BIOS-u nešto mjenjat, nema promjene, u Safe Modeu sam ugasio Services, pa se iz Safe Modea resetirao al onda nema zvuka ni ništa. Znam da je ovo pucanje u prazno al ako možda netko slučajno zna...šta bi mogao bit problem. Da - zaboravih reć - primjetio sam da u Device Manageru pod hidden devices (non-plugnplay) ima dva žuta uskličnika, Prlport ili tako nešto i Serial. Maknuo to dvoje, nema ni tu promjena, i dalje stoji na "Windows is Shutting down" Eto pa ako ko zna šta bi to moglo bit... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ima ko kakvu ideju šta mi je sa ovim lapom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Na par njih, E525, stavio Xp i sve normalno radi. Sta bi bilo kod tebe, bogtezna, dali su windowsi ili nesto hardverski. boo Probaj sa drugog cd-a instalirat winxp.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Prije instalacije u BIOS-u sam promjenio onaj SATA compatibility ili kako se već zove, i stavio na IDE To sam promjenio I samo pobrisao sve particije, stavio jednu, NTFS format onaj spori, i snimio Windoze i sad...bleji komp na "Windows is shutting down" A ništa Idem probat još jednom Windowse instalirat šta ću |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Znači upozorenje za nekog ko bude imao sličan problem Nanonovo sam snimio sve, i restartirao nakon svake instalacije Nakon intalacije drivera sa CD-a od laptopa za webcameru koja je ugrađena - nije htio restart. Mako sam je i sad je sve ok. Eto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Znam da je stvarno glupo pitanje - ali jesi li instalirao drivere za chipset nakon što si instalirao Winse? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|