|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Plazma PHILIPS 42PFP5332
http://www.p4c.philips.com/files/4/4...10_pss_aen.pdf -->
ovo me totalno zbunjuje, gore piše 1024x768 a tu video formati se protežu do 1080p, imam hd4850 i planiram spojiti komp s grafe na tu plazmu znači da mi ta plazma bude kao monitor, pa me zanima hoće li moć ova plazma prikazat 1080p preko hdmia ili samo onaj 1024x768? Ovako imam ovu plazmicu...planiram spojiti to na komp pomoću hdmi kabla, e sad me zanima hoću li ja moći gledat fullhd 1080p filmove na njoj jer u uputama mi piše...
http://www.p4c.philips.com/files/4/4...10_pss_aen.pdf ovo me totalno zbunjuje, gore piše 1024x768 a tu video formati se protežu do 1080p, imam hd4850 i planiram spojiti komp s grafe na tu plazmu znači da mi ta plazma bude kao monitor, pa me zanima hoće li moć ova plazma prikazat 1080p preko hdmia ili samo onaj 1024x768? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Hoces normalno jer ce ti tv spustiti rezoluciju na onu koju ona prikazuje, on moze primiti te rezolucije a prikazuje 1024x768.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nece, jer ti lijepo pise u PDF-u HD ready, a to odgovara rezoluciji 1280x720, ili u HD rječniku 720p.. Nativno moze prikazadi i 1080i ali ne i 1080p... Kupi kvalitetniji DVI->HDMI kabel, i stavi rezu na kompu 1280x720 i rokaj..Posto imas ATI grafu, bit ce ti malo suzena slika, sa malo crnih podrucja oko nje, no to preko ATI catalyst aplikacije malo rasiris da ti ide od ruba do ruba... Ja recimo imam par filmova od 45gb, sto znaci FullHD 1080p, i mogu ih pokrenut(naravno, trebas imat dost jaku masinu za to), i recimo da se razlika izmedju tih skinutih 1080p od 45gb i onih 720p od 15-ak GB vidi solidno... Iako je moj TV Sony Bravia 66cm LCD, ja na njemu gledam full HD filmove, iako se ne vrte u toj rezi al izgledaju bolje nego HDready, tako da me boli kifla jer imam tak ionak Flat internet pa mi nije bad skinut, za 2 dana je on dolje prek rapida... Ako imas flat, 2 filma na kojima ces slinit za slikom, a meni recimo najvise obiluju HD efektima i detaljima su Black Hawk Down i Tranformers... To si pusti u 1080p i svrsit ces od slike...Heh... Iako ti telka nije fullHD (1080p), ako imas jaku konfu moci ces to gledat na TVu, jest da je smanjeno na HDready(720p), opet je video file FullHD pa se razlika vidi... Samo peglaj i reci kak je ispalo.. Jedino neznam za codece kak da slozis, jer je to na svakom skoro kompu drugacije i svi izgube zivce dok to poriktaju...Meni filmovi idu glatko sa powerDVD 9, a posto komp zelim koristit kao HTPC, onda mi filmovi moraju raditi u Windows Media Centru a tam stekaju ko ludi, i tak...Sto sranja.. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ciclajbek, toliko trkeljanja u jednom postu nisam dugo vidio. Nemoj dalje, pliz.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Haha, a jebiga...Znam kolko sam se sam jebavao oko toga, pa reko da pomognem covjeku... Ako ima puno Offa- obrisite... Sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
vidi, ja imam baš tu plazmu ,a i HTPC i nećeš imati nikakvih problema. Kad ti PC prepozna plazmu pojavit će se i HD modovi u Catalystu. Samo drži PC na 720p i nikakve frke s ničim. Postoji još jedna bitna stvar o kojoj ljudi uglavnom pojma nemaju - mogućnosti ljudskog oka pa postojeći dijagrami kažu da bi za 42" i punu uživanciju u 1080p materijalu ti trebao sjediti na otprilike 1¸65m od TV što sigurno nije tako. Ako si dalje , recimo oko standardnih 3m, onda ti oko uopće nije u stanju vidjeti razliku između 720p i 1080p |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|