|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Toshiba A210-16f mrtva..??
stara cca 8 mj. pažena i mažena,nikad gažena,bacana i sl..negdje odmah par dana nakon kupnje u vemilu, kupio 4 gb kingmax rama i ubacio umjesto tvorničkih 2 gb.. eto do danas radila savršeno.. upalim ju danas i ono kao krene vista s bootanjem ali odjednom stane i ništa dalje... ugasim sve ..upalim ponovo, svijetli samo lampica za Power i ništa dalje,nema slike,venti se čuju, od hrda se lampica ne pali..stoji tako i ništa dalje..probo sam izvadit meme,pa bez jedne, druge, bez obje..bez baterije..uvijek ista priča upali se ,venti se čuju ,dvd nešto zarošće ali dalje ništa...nema slike, lampica od harda mrtva... Help... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čini se da je hard krepao. Što se tiče popravka, nosi ga tamo gdje si ga kupio. Neka se oni bakću sa Asbisom jer su za to i plaćeni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Skini Knoppix ili bilo koju live linux distribuciju i probaj butati sa CD-a. Ako prođe, lako moguće da je do harda. Opet, postoji mogućnost da je instalacija Viste pukla. Ubaci Vistin DVD i probaj repair napraviti. Zadnja solucija ti je HirensBoot CD, pa njime probaj istestirati disk. Ostavi HDD Regenerator da izvrti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ako je hard riknul..onda bi bar bilo nekakve slike na početku kod biosa ..nema ništa mrkla noć..crno sve...šaljem ga u asbis.. svejedno..izgubil sam vjeru u toshibe nekak prek noći.. a zamisli samo da sam ga ganjal s xp i igranjem igrica..ovako tu i tamo je nekaj odvrtel...katastrofa.. probal sam i s drugom memom i ništa.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Nevjerojatno ![]() Meni od seke Toshiba P200-11L isto crkla prije dva dana, samo se cini da je mojoj maticna otisla... (stara oko 10mj) Bila je upaljena 2-3 dana i seka neki dan kako je skidala torrente preko noci, nakon sto se ustala vidi lap ugasen, samo kada je spojen na punjac\adapter nis ne svijetli, niti lampica da je struja spojena niti da baterija da se puni a nemoze se u paliti... ![]() Mozda je zbog pada tlaka u zraku ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja imam A200-1M8 i radio mi je dosada 11 dana bez prestanka (bez restarta sleepa i slicnog) u šutu i nemam problema za sad. ali mi dan i noc radi i vise od 11 dana ali svako tolko baci restart da mi se osvjezi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
vidis, nisam imao takav problem na svojoj toshibi, medjutim sestricna je isto uzela taj model i prije mjesec dana isti takav problem, upalis ga i nista se ne dogadja. kad sam ga iskljucio iz struje odma je proradio |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neće ga vemil uzet natrag, morat će ga poslat cityex-om (ili nečim drugim) u zg, preporučam autoru da šalje na njihov trošak. Ja sam svoju iz dalmacije slao radi neispravnog modema i zagrijavanja, sve skupa bez nje sam bio 10 dana... tebi bi trebalo i brže to ići |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Danas je zaprimljena u MOJ SERVIS u Zg..sutra ,preksutra budu znali kaj joj se dogodilo...malo me iznevjerila toshiba, imo sam svakakve lapove ,i šrot i one vrhunske ali su mi svi izdržali barem garanciju.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
gle, svima se desava. ne mozes zbog jednog kvara generalizirat. druga stvar bi bila da radi probleme u radu dok bi trebala funkcionirat normalno i tak i nakon nekog servisa, da imas u firmi 20 komada pa da se kvare 1 godisnje i slicno. ovako si samo dobio krivi primjerak, peh, nist vise
![]() |
#13 |
Registered User
|
Najnovija informacija iz servisa..Riknula je matična ploča..veli čoek u servisu da je to na tim modelima normalna pojava, jer kao ima nekih dječjih bolesti na mb..da je mogla slobodno i drugi dan riknut nakon kupnje kao ništa čudno nebi bilo..Znači da su mi ovi u vemilu prodali mačka u vreći koji možda radi,ali u biti nebi trebao predugo...baš fino..koga da ganjam..zato je i bila na akciji i povoljno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
I jesu ti zamijenili u servisu??? Ja imam L300 i cuje mi se sa maticne neko iritantno zujanje,pogotovo kad radi na bateriji, strasno ne mos u tisini ucit sa tog laptopa. Ne znam sta da radim. Najgore mi sto sam u Osijeku, a servis ima samo u zg... Sta da radim ljudi??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Jer ja moram i svoga slati na servis....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja imam taj problem da se ekran i sve skupa ugasi potpuno nasumično kada igram igru.Model je A210-16f. Resetiranje i gašenje ne pomaže, tek kad ištekam i uštekam kabel onda proradi, isto kao i kod tebe. Slao sam u Moj Servis 2 puta, oni su mi rekli da je problem riješen, međutim evo danas mi se opet ugasio po treći puta :S. Rekli su kao da je problem u hard disku i nekoj kombinaciji software-a. Vrtim Vistu, i nema apslutno ništa instalirano, imam sp1. Imam ga godinu i pol, a garancija mi traje 2g. Stvarno sam pop*****. Ima li koga sa istim problemom, jer ovi iz MoJ Servis očito ne mogu riješiti problem na laptopu za kojeg su ovlašteni serviseri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
meni se dogadjala slicna stvar. ostavim komp upaljen preko noci radi torrenta i ujutro me doceka ugasen ekran. svijetle sve ledice osim one za hard disk i ne reagira ni ne jedan gumb pa mi preostaje samo restartanje preko power buttona. nisam znao rijesit taj problem ali vec dugo vremena mi se nije to ponovilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo na XP-u sam već par dana i sve radi normalno, niti jednom se nije srušio. Znači da ipak ima veze Vista i service pack. Vrtit cu XP dok ovi ne skuže kako riješiti taj problem. Ali stvarno, dobijem Vista sa laptopom i ne radi kako treba, visoka razina debilizma :S |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|