|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
hp 8710w - 7000 ??
Pozz Prije par mjeseci bio je model HP 8710w verzija sa procesorom T7500 i ostalim karakteristikama quadro 1600, 17"... oko 7000 kn, a sad nema nigdje. Da li iko zna da li se taj model moze jos igdje nabaviti po ovoj cjeni, Bilo je na Nabava. net par modela 6500-7500 sad nema nijednog, vidio sam cak i na armateh ili tak nes 7500 sa PDV . A sad ko da je sve propalo u zemlju nigdje nis????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Misliš valjda na Arhiteh? Ne vjerujem da ćeš igdje više kupiti taj notebook jer se radi o vrlo starom modelu pa je zato bila tako niska cijena. Naslijedila ga je Elitebook serija koja je dosta bolja, ali i dosta skuplja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
dobro a da li postoji ijedan drugi model slican tim karakteristikama, jer ja ga nisam vidio ( AG, wsxga, 8 cell, 3g. jam, duo 2....) , jedino sto sam vidio je hp 6710b samo sto mu je graficka uzasna. Da li onda postoji neki drugi model ili kakva akcija ako netko zna da mi jav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledaj ovdje, do nedavno su imali 8710w, možda se opet pojavi, a ima i drugih jako dobrih i jeftinih modela... http://www.superbit.hr/index.php/Pri...-products.html A možeš pogledati i ovu temu gdje kolega prodaje svoj 8710w za vrlo nisku cijenu... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=146823
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
Oglas
|