Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.06.2009., 00:35   #1
amce00
Registered User

Datum registracije: Jun 2009
problemi oko ankete!

Prije nego sto pocnem želio bih sviju pozdraviti i nisam siguran jesam li sad fulio mjesto gdje da postavim ovaj problem. Ovako imam jedan problem. Moja sestra je u vezi posla dobila neke anketete (popunjene), i te ankete bi se sada trebale prebaciti u elektronsku formu. Kolegi je htjela reci da uradi preko excela ali kad sam vidijo koliko anketa ima........... Rekao sam joj da bi bilo dobro preko accessa ali ja sam u frci i nisam pri vremenu da se posvetim tome ( nisam profesionalac u njemu kad bi se pozabavijo mogo bi uraditi). Ima li sad neko slucajno bazu uradenu u koju meze unositi pitanja i odgovore, ali anketa se ne sastoji samo od odg. tipa a, b, c vec imaju i mišljenja pojedinih ucesnika tipa "Sta ti se njavise svidjelo u BIH", koja se trebaju zbrojiti. Ako nema sad baza mogo bi i neki program bilo kakav ili barem da ima neka str. na kojo je objasnjeno korištenje COUNT opcije, pogotovo kako izvesti da se broje ova slobodna mišljenja. Bio bih u svakom slucaju zahvalan za bilo kakvu pomoc.
amce00 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno