|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
problemi oko ankete!
Prije nego sto pocnem želio bih sviju pozdraviti i nisam siguran jesam li sad fulio mjesto gdje da postavim ovaj problem. Ovako imam jedan problem. Moja sestra je u vezi posla dobila neke anketete (popunjene), i te ankete bi se sada trebale prebaciti u elektronsku formu. Kolegi je htjela reci da uradi preko excela ali kad sam vidijo koliko anketa ima........... Rekao sam joj da bi bilo dobro preko accessa ali ja sam u frci i nisam pri vremenu da se posvetim tome ( nisam profesionalac u njemu kad bi se pozabavijo mogo bi uraditi). Ima li sad neko slucajno bazu uradenu u koju meze unositi pitanja i odgovore, ali anketa se ne sastoji samo od odg. tipa a, b, c vec imaju i mišljenja pojedinih ucesnika tipa "Sta ti se njavise svidjelo u BIH", koja se trebaju zbrojiti. Ako nema sad baza mogo bi i neki program bilo kakav ili barem da ima neka str. na kojo je objasnjeno korištenje COUNT opcije, pogotovo kako izvesti da se broje ova slobodna mišljenja. Bio bih u svakom slucaju zahvalan za bilo kakvu pomoc. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|