Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.06.2009., 13:50   #1
GameOne
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
program za test proca

Pozdrav ljudi...
Zna li tko god za nekakav dobar program za testiranje proca i HDDa jer smrzavaju mi windowsi, ne mogu skužit što je. Memtest sam napravio, sve je OK.
Pozdrav
GameOne je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2009., 14:01   #2
dario_cile
Troll
Moj komp

dario_cile's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
evo ti sve sto ti dusa pozeli....
http://www.pcekspert.com/download/top10.html
Oglas

Oglas
Staro 21.06.2009., 23:59   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
OCCT možda (link) ili probaj naći "negdje" PC-Check bootabilni CD ... mislim MemTest (sada leti drvlje i kamenje u mom smjeru ) U ozbiljnom testiranju NE VALJA ... MemTest je super ako oš samo provjeriti da li je RAM ispravan ali u cjelokupnom sustavu ne da sliku jel RAM radi sa svim ostalim jel ne rada ili loše radi test Microtopologije ... primjer, memorija na memtestu prolazi, komp radi ali ima problema sa instalacijom velikih datoteka, najbolji primjer je AdobeReader ... krene otpakiravanje i onda kaže da nešto ne valja na 30% pa na 95% pa treći pokušaj instalacije završi sa erorom na recimo 72% itd ... a sve radi !? E ne radi ... to je memorijski problem mada memtest prođe bez kreške jel ne radi dobro prije navedeni test Microtopology koju PC Check modul odradi kako treba (komercijalan soft s toga nema linka). To ne znaći da je memorija neispravna, već sustav u globalu ne radi kako treba. Neki dan ploča 478 deklarirana za FSB 800 sa procom HT na FSB 800 sve radi ali ne radi ... PC Check i test pada na Microtopologii i unutra proc sa FSBom na 533 i sve 5, komp radi bez ikakvih grešaka, dakle RAM je ispravan ali chipset ne radi najbolje na FSB800 ili ostale komponente na ploči nisu u stanju pratiti ritam. Odužio odgovor Probaj OCCT prvo
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno