|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
dj programi i zvucne
Htio bi napraviti neki svoj mix (samo spojiti stvari tako da nema pauze, nista posebno) pa me zanima koji bi mi bio najjednostavniji program za to. Takoder cuo sam da bi za to trebao imati 2 zvucne kartice. Ja trenutno koristim SB audigy 4, ali imam i integriranu na MB. Jel bi se dalo to ikako izvet? Hoce li se driveri zvucnih klati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Virtual DJ, ne treba ti nikakva posebna zvučna za to ako nisi jako zahtjevan, i integuša je dovoljna ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Al što nije da se treba imati 2 zvučne kako bi na zvucnike cuo jednu pjesmu, a na slusalice drugu da bi se to moglo kak spada spojiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Atomix MP3 - najbolji software za to. I da, opce nije komplicirano, moras imat instalirano 2 zvučne, npr. integriranu i onu dodatnu iz pci-e utora i u postavkama atomixa lako konfiguriras da koristi obadve, i cut ces s jedne strane crossfadera jednu, a s druge drugu i funkcionira odlicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
To sto ti hoces mozes napraviti sa jednom zvucnom karticom (moze i integrisana) i Virtual DJ programom. U podesavanjima VDJ-a fino imas opciju da ti jedan izlaz bude za lijevi player (i njega spojis na zvucnike), a da ti drugi izlaz bude za desni player (njega stavis na slusalice). Kada tako podesis VDJ onda ono sto ti je na lijevoj strani cujes na zvucnicima, a ono sto je na desnoj strani cujes na slusalicama i imas to sto si gore naveo. Ako hoces samo da spojis par pjesama u jedan audio file onda ti je najjednostavnije to uraditi u Cool Editu.
![]() |
#7 |
Premium
|
Al kako da spojim i zvucnike i slusalice kad imam samo jedan izlaz na zvucnoj? U tome je problem i zato mislim da moraju 2 zvucne bit instalirane |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
"DSS DJ" ti može raditi s 2 zvučne ... Davno sam to frendu instalirao, ali sječam se da je postojala opcija za 2 zvučne i da je on hvalio taj program ... Ne znama zašto bi ti za spojiti par pjesama trebalo 2 zvučne ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
A sto se tice spajanja vise pjesama u jednu za to ti ne trebaju ni dva izlaza nego samo jedan, cool edit i pjesme koje hoces da spojis. Posao se odradi za 1-2 minuta. 2ZMAJ: Mozes li malo preciznije objasniti sta zelis uraditi?
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Joj pardon. Sad sam se sjetio da imam više izlaza a ne samo zeleni. Hvala svima, probat cu onda za pocetak sa VDJ posto sam njega imao vec instaliranog. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|