|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Najbolji papir za izadu posjetnica
Znaci neki cool papir za printanje vizitki,posjetnica tj pozivnica i slicnog Da bude deblji tj onak tvrdi,cijena i di se moze kupiti ili online naruciti. Hgspot i vemil bas i nemaju neku ponudu,mozda grafoton ili skolska knjiga?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koristim papir tvrtke Avery-Zweckform. Fora je u tome što imaš masu gotovih dezena i dimenzija za podsjetnice te još imaju i perforirane rubove tako da ne moraš ništa da režeš. Pri kupnji (Metro prije dosta vremena) sam dobio i cd na kojem je bio dodatak (može se i besplatno skinuti s njihovih stranica) za sve Office pakete u kojem su šprance (jbg, ne znam hrvatski naziv) za sve njihove modele pa se vizitke mogu raditi direktno u Wordu. Glavni delaer za Hr je firma Berger d.o.o, Av. V. Holjevca 20, 10020 Zagreb.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma ja sam izradumem vizitke i za sebe i druge,al nije stvar u tome,zelim to raditi na nekom stvarno profi papiru a ne nekom foto ili slicno ,ono sto zelim je neki papir debljine recimo hamer papira koji bi imao onak onaj svilenkasti opip .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|