|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kupujem mali jeftiniji laptop...molim savjet!...Lenovo IdeaPad S10 -NS84scd ili koji?
dakle treba mi laptop koji je lagan da ga mogu bez frke nosit u torbi sa ostalim alatom i da nije preskup... za oko mi je zapeo baš taj Lenovo IdeaPad S10 -NS84scd http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...878&kateg=3308 trebao bi kraći rezime tog laptopa ako ga netko ima ili da mi se preporući neki sličan ali koji je bolji a cjenom tu negdje ili možda malo skuplji... ... ...hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Prednost Lenova nad Acerom, Asusom i MSIem je sto je cvrsci, robusniji i sama izrada odaje kvalitetu. Isprobao sam sve navedene osim MSIa, sa slicnim karakteristikama i Lenovo radi !najbolje, djeluje najcvrsce i najkvalitetnije. Igrom slucaja, vlasnik sam Acera kojega bih stavio u poretku ispred Asusa i MSIa. Na Aceru se i uz 1gb memorije sve nesto vuce, kili...nije to to. HP Mini Note je po kvaliteti i ostalome tu negdje, no onaj sa pozeljnim karakteristikama, 10.1 ekranom je 700kn skuplji od Lenova. Na HPu me osobno smeta raspored lijeve i desne tipke na padu. Ne odgovara mi nikako. Takodjer, ako ti rabi Express Card utor (mobile internet), Lenovo je za tebe. Nedostatak, ako tako mogu reci? Limit memorije. Na ploci je 512mb + dodatnih 512mb. Daklem ide do 1.5gb max.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hvala na brzom odgovoru ... a kad bi se čovjek odlučio za kupnju tog lenovo lapa ... gdje preporučate da ga uzmem ... mislim u kojem dućanu ću napovoljnije proći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo kompletan spisak, ako želiš neku drugu boju: http://www.nabava.net/trazilica.php?...d+S10&x=18&y=5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
jasno da nema optički uređaj ... ima zato drugih mogućnosti za bootat naravno ... i onaj kabel sa ide na usb košta nekih 60kn pa se može prikopčat i običan cd rom ![]() hvala za cjenik nebi se nikad sjetio pogledat na nabava ...lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
onaj za dva i pol soma je sa 3 cell baterijom a ovaj 2 glave skuplji sa 6 cell ... mislim da se isplati nadodat za to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
U LINKSU ovaj vikend... AKCIJA: LENOVO IdeaPad S10e NS82HCD / Atom N270, 1 GB RAM, 160 GB HDD + 4GB SSD AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE KROZ 24h ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PUTEM WEB SHOPA ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA AKCIJE. ![]() Jedan od najtraženijih netbooka, Lenovo S10e, jedan je od prvih uređaja takve vrste koji uz čvrsti disk serijski koristi i SSD. To je, uz kvalitetu i odličnu opremljenost ovog uređaja, jedan od glavnih razloga njegove popularnosti. Ovu subotu, ovaj uređaj Vam nudimo po još povoljnijoj cijeni. I još Vam uz njega poklanjamo pripadajuću torbu. ThinkPad NS82HCD + torba Intel Atom N270 (1.6GHz / 533MHz / 512K) FCBGA8 1GB RAM 160GB HDD + 4GB SSD Ekran 10.1'' Baterija Li-Ion 3 cell kamera LAN, Wi-Fi 4-in 1 Express Card XP Home Crni Garancija 12 mjeseci TRENUTNA CIJENA: 2769kn SUBOTNJA AKCIJA: 2499kn
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ukoliko ti je netbook klasa ipak preslaba preporucam da pogledas Fujitsu Siemens U9200 u Technomaxu. 12" lap od 1,8 kg sa svim ljepotama pravog laptopa.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
lenovo S10
Bok, imam ti ja za prodati bijeli Lenovo S10e - onaj najskuplji sa velikom baterijom i bluetoothom. Potpuno nov, samo sam ga upalio da vidim da li radi. Jos ima onu foliju na lenovo znaku i prvo punjenje baterije. Pod garancijom je do 23.03.2010. i to mozes provjeriti na Lenovo siteu. Dao bi ga 500kn jeftinije, znaci za 2200. to ti je ovaj http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=9788&catid=16 ako te zanima: 095/8077-903 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|