|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Torrent blokira internet vezu
Za skidanje torrenta koristim utorrent ili flashget , pocelo mi se pojavljivat da kada god koristim ta dva programa za skidanje torrenta internet mi bloka ,a torrent se skida malom brzinom. U cemu bi mogao biti problem ,ima li netko neko rjesenje za to ??? Laptop je skeniran od svih stetocina ,i nema nicega ,ljudi pomazite !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Kod ISP-a Skini si netlimiter i limitiraj prvenstveno upload na 70% brzine isto tako i limitiraj download na malo manju od koje imas i moci ces surfat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
(da ne otvaram novu temu) -Meni se isto događalo na starom kompu, ali i na novom, sve dobro dok ne pokrenem Azureus, a zanimljivo je da bio download 10 kb/s ili 200 kb/s, sve isto, tj. surfanje je onemogućeno, treba mu oko 10-15ak min da otvori neku www samo sa tekstom poput foruma... ne pomaže ni isključenje Azureusa, tad je garant promet 0 kb/s ali ne može nikakvu stranicu otvorit. Koristim Firefox v3.0.6. i NOD32 te Spybot (i još čak) ad-aware, i ako nađu nešto i obrišu, ne pomaže. Pomaže samo restart, znači sve 5 nakon restarta, i sve 5 dok opet ne pokrenem Azureus. Prije pola godine sam koristio BitLord i nije bilo takvih problema... el da se vratim na BitLord?
![]() |
#4 |
Skidaj se do kraja ;-)
Datum registracije: Dec 2006
|
isto se i meni dešavalo..dovoljno je bilo uključiti samo torrent i problemi počinju.. no na svu sreću riješio sam probem... prvo samo pokušavao smanjivati broj half open konekcija i ovih ostalih... ali nije pomoglo.. a tada sam shvatio da na utorrentu FORCE SEEDAm preko tristo torrenta torrenta Nakon što sam sve promjenio u normalan seed, ne force, sve se popravilo i sada radi bez problema... dakle promjeni opciju seedanja na normalan qued seed i pod opcijama "number of connection smanji malo postavke" mislim da bi to trebalo rješiti problem...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ili primijeniti ovaj patch http://www.lvllord.de/ ili u utorrentu smanjiti broj halfopen konekcija na npr 4 (nesto sporije, ali neznatno, ce se torrenti pospajati na seedere) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
uglavnom, do firewall-a, pa ako imas neki drugi, malo googlaj.
![]() |
![]() |
#7 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozz.. .Ako je privi podforum molim moda da premjesti jer stvarno neznam kud bi ovo smjestio..... Radi se o Wondows 7 bulit 7100 , 64 bit verzija .... Problem qTorrent i MSN Messenger ( zadnji ) .... i do danas je sve ok radilo i sad problemi..... Kad upalim torrent automatski mi se MSN odjavi.... a torrent se ne pomakne nikud... znaci download 0.xx i uplaod o.xx .... U cem bi bio probljem? Jel imao ko sličnu situaciju? EDIT: Nije problem u MSN-u ... nego prekine vezu s internetom.... kad ugasim torrent vrati se na staro.... naglašavam da je sve radilo do danas... bez ikakvih problema... niš nije nadograšivanjo / instaliravano.... Možda update od Win7..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|