|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Homemade podloga za misa
Ev prodo sam svog Razer Destructora i necu te pare potrosit na neku drugu podlogu neg si ih ocu sacuvat.Bilo bi kool da neko s pametnim,dobrim i kreativnim idejama kaze i objasni (moze i slikicama) kak napravit kvalitetnu gamersku homemade podlogu za misa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
mozda neka drvena podloga, s onim presvucenim plasticnim sranjetom gore, il tak nes, prelakirano.. probaj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
ili jednostavnije, STOL. Naravno, ovo funkcionira ak imaš plastificirani stol, koji nije preveć shiny. Funkcionira bolje od bilo koje podloge već 6 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
hmmmm...malo sam gledo po internetu i doso na ideju da bi mogo izrezat jednu stranu onog plasticnog (lagano hrapavog) fascikla za papire,stavil na stol i sljepit.Eventualno jos gore stavit neki vostani papir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.800.078 http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
355×255 , predobra podloga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ovaj thread je krenuo u krivom smjeru...naslov je homemade podloga za mis zato ajmo ljudi ukljucite mastu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam razmisljao da kupim komad lima od alumnija ili prokroma debljine 2 do 3 mm i da ga pofarbam sa par slojeva mat crne boje i dobro ispoliram da glodavac ne zapinje, ili s nekim finom ljepilom zaljepiti neku tkaninu (svilu ili nesto slicno). Sa donje strane bi zaljepio gumu 2mm ili stavio sloj silikona (jos bolje sikaflex). Međuti puno bi me dosao prokrom pa sam odustao dok ga ne uspijem negdje nažicat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
http://www.ednet-gmbh.de/?lang=de&pa...,2&artnr=30033 u algoritmu 35kn... ja kupio nekidan... 40cm x 30cm ![]() zasad sluzi..od tvrđeg materijala od gore.. kao fora za gejmere, meni sluzi svrsi...
![]() |
#14 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Uzmi neki stolnjak, preslozi par puta da bude mrvicu deblji, i da dimenzijama odgovara, probaj po tome vozit. Ja sam imao neki od nekog super materijala, nekak jako sitno pleten/šivan kak se vec kaze i mis je predobro radio na njemu ![]()
![]() |
#17 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Imam i ja tak neki, ajmo rec stolnjak (mislim da je to prije bila zavjesa)... Povrsina 220 * 70 cm... Hehe... Mis vozi po tome vec god dana i nije se nijednom pozalio... Uzicas od stare neke stare krpe i zalijepis si to za stol... i vozi
![]() |
![]() |
#20 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ocito je ovaj moj prijedlog sa staklenom podlogom potpuni promasaj ali motalo mi se to po glavi nedavno pa rekoh what the hell... Evo jos jednog bisera: uzmes si komad lima tipa bocna stranica nekog oronulog kucista, pilicu za zeljezo u ruke i izrezi si u zeljenim dimenzijama pa ga malo zaturpijaj po rubovima da si bas ne amputiras ruku tijekom igranja i woila! :-) Mozes i pofarbat nekom od onih boja za npr. ograde od koje povrsina bude malo hrapavija pa da tvoj kucni glodavac preciznije grize. Zivili! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Thx ljudi na idejama ^^.Jel bi znali rec kak bi se mogo nabavit onakav komad plastike ko kak je Razer Exact Mat podloga?Znaci nemora bit plastika al onakva "granulacija" (nezz kak da se drukce izrazim =D) jer sam uzo bocnu stranu onog plasticnog fascikla za papire (onog malo hrapavijeg) al je pregrub i mis mi ne klizi nako lijepo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
oumajgad što će ti tolika podloga? POANTA je da radiš minimalne pokrete rukom a ne da peglaš po stolu, manje pokreta = manji zamor, zato si nafrljiš mousepointer speed na max i po mogućnosti koristiš miš sa bar 1600DPi, ja na rezoluciji 2560x1600 koristim logitech vulgaris i 15x15 cm podlogu. radi perfektno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Inace gejmeri koriste velike podloge i nisku osjetljivost (sensitivity) misa jer su onda precizniji u raznim FPS shooterima, iako se mora malo vise peglati po stolu ![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Hah fanatik! Jel dobro ide mis po tome?Ev ja si stavio bocnu stranu od placticnog fascikla i jedan list papira za pecenje na to i nas kako ide lijepo,a i tiho je dosta.A ni zrak koji udje nutra mu ne smeta jer je papir za pecenje jako lagan pa ga samo "ispeglas" misem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
Ako idem na home made gledaj dati podloga ne bude reflektirajuća jel ćeš poludit eheh. Njabolje što sam ja od home made je kartonska kutija, tj onaj unutrašni dio da nije ofarban ni neki lak ili slično. Pre dobro upija svjetlost lasera i daje odlične rezultate. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|