|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne radi CTRL tipka
Danas skužio da mi ne radi CTRL tipka. Od kada nemam pojma,...kojih tjedan dana možda. U međuvremenu ništa divlje nisam instalirao. Jednostavno ne radi. Ni CTRL+ALT+DEL, ni CTRL+D u Firefoxu...ništa niti u jednom programu. Tipkovnica je sigurno ispravna. BTW tipkovnica je Microsoft Wireless desktop elite. Pretražio s Adwareom i Spybotom kakvu gamad,probao vratiti i system restore i ništa. Malo guglao, vidim da su ljudi imali takvih problema ali nisam naišao na rješenje. Ima li tko ovakvih doživljaja? Ko zavraga nisam zadnja 2 mjeseca napravio image diska s Acronisom. ![]() Nemam pojma šta da radim. ![]() Hvala unaprijed.
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 26.05.2009. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj je na nekom drugom kompu. Ako i tamo zeza, raklamiraj (ako ima garanciju).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Eto update-a...jučer nosio "kućni" memory stick na posao da nešto prebacim. Jutros došao na posao, upalio komp i ne radi mi Ctrl+Alt+Del kada se trebam logirati. ![]() Bit će da je neka gamad...svašta ljudi izmisle. ![]() Stick sam zaprašio Raidom, valjda pomogne. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|