|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Vista x64 + Audigy SE,da li če raditi?
Zanima me da li ta zvučna kartica radi u Visti x64?Znači da se instaliraju driveri i da sve radi kako treba?A ne kao s ovom Live-com što imam,stavim modane drivere(jer nema službenih za Vistu),pa ima zvuk u Win a nema u igrama ili je u igrama distorziran zvuk. I da li je ova kartica iz Diskonta24 ista kao ova u Linksu?Razlika je 100kn.. http://www.nabava.net/trazilica.php?...gy+SE&x=8&y=12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
meni sve dobro radi s modanim driverima...normalne nisam nit pokušaval staviti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Ok,to na početku je normalno al s ovim modanim glupostima sam sad poludio,1001 namještanje,strašno. Pa u tvom kompu piše samo Vista.Imaš x64 proc ali nisam vidovit da znam koju verziju Viste si stavio ![]() Što kažeš na one cijene,jel to ista zvučna?Nema onih fora da je ustvari neki slabiji model il tako nešto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
mislil sam da pogledas pod ram ![]() ja ništa posebno nisam trebal namještavat osim to u softveru zvučne imam isto audigy SE & vista 64bit (idem sad malo popravit moj komp ![]() audigy SE ima drivere za vistu (origigi & modane) ![]() ti modani su samo da se "dobije" xfi xtreme music iz audigy se ![]() ovako mi win prepoznaje zvucni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
e, jos jedna stvar...jedino kad me zejebava je dok ocu pokrenuti 3dmark06 neradi jer fali neki openAL, al nigdje drugdje nemam problema s tim...budem probal uskoro s normalnim driverima pa mozda proradi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Uf.3dčmarkove sam prestao vrtiti daaavno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|