|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Jeftine slusalice
Trebaju mi neke jeftine slusalice s mikrofonom, s tim da imaju balem mrvicu basa tako da kad slusam muziku to ima bar nekog smisla. Cijenom do cca 70kn. Ima kakva preporuka sto se tice Linksa, HGspota ili Vemila? Zanima me ovako usput kakve su Sharkoon Rush slusalice, dodju 125kn i to je stvarno maksimum maksimuma kolko bi dao...?
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako ti trebaju samo za igranje, onda ovo:Genius HS-02N. Kupio ih na preporuku iz BUG-a - stvarno su bile za kikiriki pa reko idem probat. Priuštile mi dosta dobar zvuk dok nisam kupio Sennke HD202. Jedino sam izgleda dobio malo lošiji primjerak pa su me znale na jednoj strani zažuljat za uho kod jednog "zgloba" nakon tri-četiri sata korištenja. Dobro, ja sam malo i klempaviji pa je možda i zbog toga... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Ili jednostavno zaboravi slusalice dok ne skupis love za neke kvalitetnije. Sve dok nisam platio postenu paru za Sennheiser HD215, mijenjao sam te smetlarske slusalice svakih 9-10 mjeseci prosjecno i placao 60-80 kn svaki put. Od kad sam kupio Sennheiserice, imam ih vec 2 godine, nigdje traga habanju, stoje ko salivene i svaki spoj za rastezanje i rotiranje na njima je ko i kakav je bio prvi dan. O zvuku necemo, nebo i zemlja.
![]() |
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
evo jos jedan palac gore za canyon, ali drugi model - CNR-HS2. to su ove slusalice, i za < 50 kuna ja sam prezadovoljan. patim ih stvarno podosta sa pojacavanjem (i bas-om posteno nafrljenim), jos uvijek nisu nimalo prokrcale. kabla ima zaista dovoljno, plus potenciometar za same slusalice + on/off prekidac za mikrofon. ako kojim slucajem negdje naletis na stariji model (isto se zove HS2, samo su malo glomaznije), uzmi ga bez razmisljanja jer su one imale podstavljene slusalice sa spuzvom, sjedale su na glavu kao salivene bez obzira na velicinu i oblik same glave. i cule su se jace, tj malo veca osjetljivost + jaci zvuk jer su bolje sjedale na usi. inace canyon kao firma se meni jako jako svida i definitivno ih preporucujem svima koji zele poprilicno kvalitetno i pouzdano, a jeftino. imam od njih cetiri misa (svi rade osim sto je jednom otisao prekidac od kolicine tipkanja), dva switcha, troje slusalica promjenjeno (sve druge osim ovih HS2 su prodane i jos uvijek tuku)........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Da se nadovežem na Burka. Imam identične slušalice za koje je posta link. Također mogu reć da sam prezadovoljan, uopće mi nije opcija nabavljat skuplje i bolje. Slušalice sam kupio ima možda nešto manje od 2 godine i rade još ovik kao prvog dana. Najviše mi se kod njih sviđa što su jako lagane i nisu glomazne. Kad ih staviš na glavu zaboravit ćeš da ih držiš, možeš ih držat satima. No, meni ne pašu glomazne slušalice, pa možda to i nije svima plus. Potenciometar na slušalicama također olakšava život. Kabel ide u samo jednu slušalicu (to ima većina današnjih slušalica, ali nađe se i skupljih modela bez toga "featurea") a plastika je poprilično izdržljiva. Šta se tiče zvuka, tu nemam zamjerki, rade ono šta se od njih traži. Nisam ih spaja na receiver ili pojačalo da vidim kakav bi bio zvuk, stalno su spojene na front panel. Meni su idealne, ali ja od njih ne tražim puno. Uglavnom za skajpanje, ventrilo, youtube i simulacije. Muziku jako, jako rijetko, to ide na zvučnike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo kupio sam na preporuku tutixa Genius HS-02N i mogu rec da sam na prvi dojam super zadovoljan. Taman ono sto ocekujem od slusalica za 44kn (HGspot). Lagane, zvuk sasvim solidan, cist, ima ponesto basa taman kolko treba ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|