|
![]() |
#1 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
DTS i Dolby ne rade nakon povrtka iz "sleep" moda
znači zvučnici su spojeni direktno (zeleno, crno i narančasto) i optički sa zvučnom kada upalim komp sve radi normalno - slušam preko optičkog i upaljen mi je DTS kada odem u sleep i kasnije ga probudim, nema zvuka preko optičkog osim ako isključim DTS sve dok ne restartam komp pomoć!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Provaj sa koaksijalnim, pa vidi, iako sumnjam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Taj sleep meni nikad nije odgovarao. To nikako ne funkcionira pogotovo ne na stolnom kompu koji ima masu stvaru ubodenu u njega. Meni nije radila tipkovnica, usb bluetooth i jos neke stvari. Od tada ga gasim do kraja ili uopce ne gasim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Upravo tako, i meni se pokazao problematičnim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
uvijek nesto ne radi nakon sleepa - kod mene npr skystarka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A ja baš imam milijun stvari spojenih na stolni komp i S3 standby uredno radi, čak i iMON, ali mi zato ne radi baš najbolje na prvom notebooku (nekad bude samo crni ekran i ventilator vrti na max), a na drugom sve OK. Lungz, daj pogledaj je li sve OK u Device Manageru, Event Vieweru itd. Možda negdje dobiješ poruku što zeza...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Svejedno domy, ja sam vec vidio masu kompova kod kojih nesto nije radilo. Mozda i slicne konfiguracije, a druga stvar nije radila. Sad neznam koliko je njemu vazan taj sleep, ali ako moze bez njega neka ga pusti na miru. Popravi jednu stvar, da bi nakon nekog vremena nesto drugo otkazivalo poslusnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ako rijetko ides van, a duze izbivas, ugasi ga. Ako rjedje ides van i na kratko onda ga ostavi upaljenog. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|