|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Koja matična?
Mislim se između abit an7 , nf7-sl. Koja je razlika između njih? I još mi se tu mota dfi nf2 infinity rev.b Treba bi još jedan savjet iman 2 x 256 kingmax superram 433mhz(crveni) sad se mislim da li da kupim još jedan keks od 512 ili da ovo prodam pa kupim nešto kvalitetnije? Ako me ne bi ram kočia do fsba 220 ludnica?! Kad bi kupova još kojeg keksića mora li to bit isto superram radi neke kompatibilnosti ili može neki drugi kingmaxov ram npr. HC 466 !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Imam ti ja nf7-sl i fsb ide do 230.dalje neće zbog ploče. da sad kupujem socket a ploču definitivno bih uzeo dfi nf2 infinity. cijenom gotovo ista ko abitice a ipak dobiš nešto bolju ploču. al sve tri ploče spadaju među top 5. a kaj se rama tiče, hmm kingmax... nekima ide dosta visoko a nekima neće ni na 200 cl2. ja bih prodao tog kingmaxa i kupio recimo 2*512 super talent ili corsaira ![]() nadam se da sam bio od pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
DFI NF2 LANPARTY ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kao netko tko je imao i NF7-SL i AN7 te doticaje sa Infinityem u nekoliko navrata, pa znam što govorim, moj glas ide Infinityu. Što se tiče RAM-a, 512 MB crveni SR nije na dobrom glasu. Radije prodaj (za dobru seriju crvenih 256 SRa se može dobiti dobra lova) i kupi 2x512 SuperTalent. Ako si u banani sa parama, najbolje da odeš u dućan sa konfom pa da testiraju s kojom ti memorijom radi stabilno 2x256 SR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Hvala svima ! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Pink_Floyd. 01.12.2004. u 14:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Kako nema, kad ima! ispravi/te me ak griješim...DFI LANPARTY NF II ULTRA B SocA sam našao (evo npr. ove "poznatije" trgovine) ovdje: www.nobilis-informatika.hr[/url] 982kn www.jpatelier.hr[/url] 943kn www.tehnicar-informatika.hr[/url] 1054kn a sigurno ih ima još u manje poznatim PC shopovima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
A vjerujem da ima i takvih...a valjda moraju nekako privuć kupce, pa onda svašta stavljaju u cjenike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Ako nazoveš Nobilis, dobit ćeš odgovor da tu ploču nemaju niti će je dobivati. JP Atelier je firma smještena u stanu u Klaićevoj, a radi po principu narudžbe od domaćih uvoznika, kupovine po veleprodajnoj cijeni te manje marže (djelomično i zbog daleko nižih troškova poslovanja) što daje povoljniju cijenu od ostalih "normalnih" dućana. Samo je činjenica da nema lagera i da uvoznik od kojeg JPA kupuje nema tu ploču. Tehničar informatika...LOOOL... Prema tome, ne vjeruj svemu što pročitaš na netu, provjeri telefonski sve informacije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
hehe drito to...al mislim ono do slovenije je daleko... ![]() ak se nes zekat sa tim glupostima itd...odi u ve-mil i pikni si epoxicu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|