|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Pomoc oko 5.1 zvukla
Pozdrav, imam jedan problem, naime imam zvucnike hms wavemaster mx-5, koji imaju 3.5 cinceve analogne (3 komada sub/centar/rear/front) i Laptop acer 5920g sa realtek alc888/1200. Karica mi ne nudi 5.1 zvuk preko tih 3.5 cinceva nego samo preko jednog spidf. Jel su krivi driveri ili ne podrzava analogni 5.1??? Dali se tu da sta napravit da mogu na novi laptop spojit te zvucnike jer su mi na starom radili bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Kaj niko ne zna?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Laptop ima 3 cinca 3.5, ali kada odaberem 5.1 zvuk daje mi samo opciju preko spdif http://img30.imageshack.us/img30/9835/42449129.png Jel se da kako sloziti da mi nudi i 5.1 zvuk preko tih cinceva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Dakle, koliko kuzim, imas tri jacka, jedan front, drugi mic i treci je optika. Ako zvucnici nemaju optiku (spdif) onda mozes hebat 5.1 zvuk Pošto te ja nikaj ne kužim, a tak i tak nisi niš poštenoga rekel. Reci model laptopa ili barem poslikaj te ulaze/izlaze. ![]() Edit: my bad, vidim da si napisao model |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
da izgleda da je tako, mogu se jebat sa tim zvucnicima sad, jedan mi je line in, drugi mikrofon, a treci je spdif/line out |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|