|
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: BS player
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: BS player
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
ripano je u codecu koji okrece sliku i/ili ga vrtis na codecu koji ima po defaultu okrenutu sliku..ne pitaj zasto...uglavnom imas u nekom od codeca opciju reverse picture i to je to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Ovako, slika naopako u BSPlayeru nije vezana samo uz BSPlayer već i uz grafičku i njene drivere ali i uz neke programe na PCu. Zašto? Iskustvo je pokazalo da isti film na jednom, drugom, trećem PCu ide kako treba i onda isti taj film na nekom X PCu sa istim codecom, istom verzijom BSPlayera se vrti naopačke. Najćešće je to primječeno na karticama prije G2 serije. Dakle ATi RagePro, Rage128, Rage64, TNT, TNT2, ... na karticama iz G2, ATi7200 i novjim nisam baš uočio taj problem (uzorak je pa bez pretjerivanja barem 500 PCa koje sam osobno vidio). ![]()
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
oprostite ako slucajno ovo nepripada ovoj temi nego moze li mi tko pomoci oko titlovi na bs playeru,imam MKV File i kada ga ukljucim(pocne se vrttiti u izvornoj rezoluciji i sve super,medutim kada stavim Movie mode ili puni zaslon,titlovi su mi poredani po slogovima,jedan ispod drugog,npr (Ne ma ni kog do ma.) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|