|
![]() |
#1 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Leadtek GF6600 PCX & NV5
Jel taj cooler ide normalno na tu karticu? Ako ima netko iskustva s tim nek se slobodno javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
taj cooler službeno ide samo na 6800 le/nu/gt/ultra kartice ,a ne 6600 ![]() dali kojim slučajem ide i na 6600 neznam.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Pečurka
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
jel to ova kartica ???? ![]() ako je, onda ti gore idu svi "standardni" hladnjaci koji se montiraju na dvije rupe...tako da bi zalman C i D trebali ići (neznam jel su ovi kondići možda previsoki) ....ali nemogu to 100% tvrditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pečurka
|
Citiraj:
A taj cooler na njoj mi se čini jako jadnim,pa sam si mislio stavit NV5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
To je isti hladnjak ko i na GT modelu. Pogledaj roundup 6600GT kartica na Anandu. Tamo je Leadtekova proglašena najboljom upravo zbog dobro sređenog hlađenja, dobro prijanja uz jezgru, tih je i učinkovit a jezgra se da dobro clockati. Glupo bi bilo utrošiti 200kn da zamjeniš nešto što dobro radi posao. Sam hladnjak dosta podsjeća na nove Zalmanove aktivne hladnjake za grafičke kartice, ak ste primijetili. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=8 http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pečurka
|
Citiraj:
![]() Važno mi je samo da izdrži 6 mjeseci (toliko valjda hoće),a nakon toga ak nekom treba prodajem ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|