|
![]() |
#1 |
Rabljena-racunala.com
Datum registracije: Apr 2009
|
Laptop smrzava
Pozdrav. Imam IBM T41 inače odličan laptop, koristim ga već više od 8god i radio je bez problema. Ali u zadnje vrijeme kad ga upalim počne mi se slika gubiti i tresti i onda najednom zablokira i nista ne mozes. Ponovo ga resetiram i sve radi uredno nekih 10-ak minuta i onda opet. Je li tko imao sličnih problema??? Zna li tko u cemu je problem?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Mene asocira to na probleme sa grafičkom. Ali može biti i problem pregrijavanja, kada si zadnji put ispuhao prašinu? Zadnje izmijenjeno od: Mortal. 13.05.2009. u 18:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rabljena-racunala.com
|
Nisam ispuhivao odavno, ali nekad se on zamrzne i u biosu a nekad može i 2-3h raditi normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
To je imao kolega tako nekakv slican problem, njemu se gubila slika, na trenutke, pa je bila plava,. onako mjenjala se svaki cas,. i tako s vremenom koristenja vise nije imao nikakvu sliku samo mrak,. Isto je bio Thinkpad sada ne znam vise tocno koji, bio sam to vec jednom pisao tu na forumu,. ali ne znam gdje vise,. Lap mu se pregrijao, koristio ga je dugo na krevetu dok je lezao, i odlemio mu se graficki chip, tj. tocnije memorija od grafike. Bio sam mu to prelemio s lemilicom na vruci zrak i radi,. ne znam mozda imas slican problem, ili?, a moze biti svast,.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rabljena-racunala.com
|
Ma evo malo sam ga ja rastavljao, probao upirati graficku, ispuhao ga i sve to.. Ali opet isti problem upalim ga i ekran počne blesati, malo ga drmnem i onda sve dobro radi dok se ne pomakne, a kad se pomakne opet isti problem ekran blesa i slika smrzne |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rabljena-racunala.com
|
Ma nije gledao sam i njega, uredu je. Stvarno neznam sta je?? E i jos jedna sitnica, laptop radi normalno dok ga nitko ne dira, ali kad mu se izgasi ekran, ono poslije screen savera, više ništa ne radi?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|