|
![]() |
#1 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Fuji FinePix A100
više info o fotiću kada skupim dovoljno bodova na RS sam mislio naručiti ovaj fotić, pa me zanima ako on vrijedi tih cca 800 kn koliko bi vrijedili bodovi na RS-u s time da ću morati platiti carinu itd ili pa mislite da je bolje da napravim accounte za te bodove ? ![]()
I hate to see you leave, but I love to watch you go Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 31.05.2009. u 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
|
nitko ne zna ništa o tome fotiću ? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne znam kaj je to RS, al sa fotićem ti je danas jednostavno, iako ih u ponudi ima na stotine sa takvim minimalnim razlikama da je beznadno o tome raspravljati.! Za kaj ga misliš koristiti? Ak samo ovak za zajebanciju, tu i tam poslikati koju roštiljadu, izlet, feštu,... onda nemaš kaj misliti i još ak trenutno nemaš nikakav aparat. Uzmi ga. Samo si nabavi kvalitetnije AA baterije i punjač. A ak misliš slikati kvalitetne i detaljne slike, koristiti zoom, slikati u zatvorenom prostoru da je jedini izvor svjetlosti žarulja i sl. situacije... onda to ovaj fotić nebude ispunil želje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RPG player
|
RS = rapidshare http://rapidshare.com/rewards.html onda ću uzeti, ne treba mi nešto posebno, glavno da je dosta bolje od mobitela ![]() hvala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|