|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
gigast sx763 wlan dsl i bridge
kako taj modem postaviti na bridge mod i dali će nakon tog vrijediti maxtv ? Pokušao sam u konfiguratoru podesiti na bridge,te nakon tog napravio novu konekciju i podesio lan no nisam se uspio povezati. gdje griješim ? Molim pomoč. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Zašto bridge mode kad je router mod bolji? MAXtv bi ti trebao radit neovisno o tome dali je modem u router ili bridge modu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
zato jer mi je onako konektirati i diskonektirati puno bolje iz više razloga. jedan od njih je da razni virusi poput keyloger-a,su bez interneta ko cviječe bez kiše,a ne koristim net puno pa mi je to bolja varijanta. Razni update-i se vrše sami od sebe ,ponekad nisi stalno kod kompa ili se ne služiš samo ti njime već neko ko nezna što bi se trebalo update-ati a što ne. Da skratim,puno ima razloga s moje strane,a jedan je i taj da imam početnički paket max adsl-a. Zna li tko kako podesiti u bridge mod bio bih mu jako zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jednako kao i kod drugih routera, potraži parametre za T-Com Bridge mode, dl. user manual od SX763 i sve će ti biti jasno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|