|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Pozdrav raja... Imam problem sa zvukom na laptopu! Iz nekog razloga mi je nestao zvuk a radi samo kad stavim slusalice i zvuk sasvim normalno radi tada! ![]() Pokusavao sam da update-om drivera rijesim problem i njegovim reinstaliranjem ali medjutim nista se ne desava, problem je i dalje tu! Cak sam isao na rollback driver-a medjutim onda nemam zvuka cak ni kada prikljucim slusalice, znaci kada vratim stari driver zvuk nestaje totalno! Koji se klinac desio ne znam niti sam dirao sta!? OS mi je Vista Ultimate 64-bit Jel se ikome prije desavalo ovako nesto i sta bi moglo biti problem? Hvala na svakoj pomoci unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Izvinjavam se ako sam otvorio duplu temu ali nisam vidio do sad , odnosno nasao ovu prije! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji notebook??? Je li ti kojim slučajem ispadao ili nešto slično? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Bilo je previse da stavim u potpis... ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Xxenonix. 07.05.2009. u 04:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Probaj deinstalirati audio drivere, resetirati lap i onda ih ponovno instalirati. btw, pogledaj malo bolje šta ti piše u postavkama za zvuk jer je moguće da nisi dobro postavio izlaz zvuka te si ga 'preusmjerio' na slušalice.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|