|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Preporuka MP3/4 Playera
Pozdrav, ovak trebao bi preporuku nekog mp3/4 playera pošto je moj dragi MSov počeo krepavati ![]() Uvjet je da ne bude neke žute, zelene, ljubičaste, roze boje tj. najbolje bi bilo kada bi bio crn te najvažnije mi je da ima standardni ulaz za slušalice te LI-ION bateriju ovaj mi je zapeo za oko http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=23318 limit cca 600kn ![]() tnx |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Za 600 kn je ovaj zen najbolje što se da kupiti, imao sam ga 2 mjeseca, odličan dizajn, kvaliteta, ima sloj protiv grebanja koji uistinu funkcionira tako da ga je jako teško za izgrebati. Baterija traje sigurno 20-tak sati konstantnog slušanja. Zvuk je odličan, basovi kvalitetni i izraženi kao i srednji i visoki. Na px100 slušalicama radi odlično. Jedina mana naspram + verzije je to što ne može reproducirati video i nema radio ali sam čuo da hardverski to može i da je samo pitanje softwera. Definitivno moja preporuka ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
budem ![]() otvorio sam topic jer sam mislio da nemam garancije..druga prica ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
prije par dana sam kupovao slicno i odlucio se za jedan philipsov player od 2gb , za 499kn u Feniksu , crne boje , veliki ekran , Li-ion baterija , samo sam ga isprobao na pola sata i iznenadioi me kvalitetom zvuka na sluskama koje idu uz njega i opcenito kvalitetom izrade , sad razmisljam da si ga i sam piknem pa da prestanem mobitel zlostavljati sa mp3 ![]() evo i link : http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...rnije&id=15822 |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
stavio .... ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
evo ja imam Zen MP4 8GB....odlican je...stvarno fantastican al sam ja sjeo na njega i sjebo ga.., ekran je skroz popuco i sad je ko mp3....jel zna ko gdje bi ga mogo odnijet na popravak i jel se to uopce moze? hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Datum zadnjeg posta: 28.08.2007., 13:22 Znam da se nastavljaš na temu s konkretnim pitanjem, no za mrvicu je tema prastara ![]() I da, mislim da to neće ići, čisto sumnjam da neki naš servis ima zamjenski ekran. |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
jbg,,,,tog sam se i bojo.Al hvala svejedno |
![]() |
|
|
Oglas
|