|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
M$ odusto od SP5 za Windows 2000 ???
http://www.windowsitpro.com/windowsp...ott_44604.html mislim koji je njima Q ... neće biti SP5 već samo nakupina svih zakrpica i to je to ... nema više za 2k niš ... pa čega su se oni tamo najeli i šta oni tamo puše ? Mislim XP je nastao na temeljima 2k i što pogađa XP pogađa i 2k, s jednom razlikom da je 2k radni OS a XP neki ušminkani kvazi OS, mislim prestat davat podršku za OS star ni 5 godina koji se koristi u abnormalno velikim količinama u ogromnim korporacijama večim i od samog M$ ??? Stvarno suludo ... kako je netko prokomentirao na gornjoj strani, pa ko će ih onda uzet za ozbiljno ...
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Čini mi se da če M$ uskoro odustati i od sebe samoga kako je krenuo...Milim, odustati od podrške za jedini M$ OS koji služi onome čemu je i zamišljen (posao) i to dobro....Ko zna čime se drogiraju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
dečki a kaj očekujete od M$a ![]() mislim da je fora u tome što se 2k ne prodaje kao prije (možda griješim) pa ko ga je*e ak na njemu ne zaradimo par milijardi godišnje ![]() e da malo OT pitanjce: dali SP4 za 2k sadrđi sve prijašnje SP ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |