|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Hitna Pomoć!FireWire kartica za laptop
Evo upravo sam kupio karticu za 300kn i ispostavilo se da mi nepaše. Tragam već mjesec dana po dućanima i ispitujem informatičare koje znam,ali bez rezultata-osim tog da sam spušio 300kn.... Imam problem sa spajanjem HD kamere na laptop.Može samo preko firewirea. Moj laptop HP 6820s nema ulaz za FireWire nego ima utor u koji se stavi kartica pa u nju ide firewire kabel. Kupio sam FireWire Express card 34mm----koja ulazi u moj laptop ali nažalost ulazi sa druge strane(ima 2 ona manja) ne ogovaraju mom kablu... Iskreno molim za pomoć jel sam više na rubu živaca.. Šaljem linkove na slike kabela,utora i kartice koja paše u utor na lapu. ![]() ![]() ![]() Znači moj problem je rješen sa istom karticom koja ima ulaz za ovakav kabel. Unaprijed zahvaljujem na pomoći,Hrvoje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Daj nam sliku ulaza na kartici, a ne na laptopu, jer ovo je klasična USB A utičnica i tu ti sigurno nejde FireWire. Ajd poslikaj još jednom i onaj kabel, samo da bude izoštren. P.S. Jedan dobronamjerni savjet, uključi makro funkciju na fotiću kad slikaš predmete izbliza, da ti AF može izoštriti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Stari tolko sam bio lud od muke da nisam imo živaca pošteno slikat. Izgleda da sam našao rješenje,samo mi treba IEEE 1394 kabel,ide u kameru sigurno a drugi kraj izgleda identično ko da ulazi u ovu karticu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|