|
![]() |
#1 |
Preator Fenix
Datum registracije: Jul 2006
|
Athlon 7750+ ne radi na DFI Infinity
ploca je DFI Infinity nf-ultra-m2, uglavnom socket am2 prvo sam bil u ve-milu, trazim 6000+, nemaju, veli lik imamo taj 7750+ black edition da je taj zadnji od am2 socketa, reko dobro budem dosel posle pređem u hg spot, pitam za 6k+, nemaju, ima isti taj 7750, pitam lika ako ide u socket am2, veli da ide, u performansama su tu negde oke kupim ja to, dođem doma, stavim procesor, ne pali se komp... resetiral bios, 0 bodova sad sam stavil stari procesor, malo se raspital i sad na kraju je taj procesor socket am2+ i moja maticna ne podrzava, a u dva ducana tvrde da je am2... sad vec 2 sata trazim bios za ovu maticnu pa nigde toga nema, DFI support je za qrac -.- ima ko kakve ideje? savjete? sad dok mu budem vracal procesor bu me odjebal........
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
samo trebaš updateati bios na ploči
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Preator Fenix
|
e ako nije problem pronaci taj update... jer ja nemogu nac vec 2 sataž pol linkova ne radi, ima pun qrac drivera ali nisu bios, i sad naletio na neki sajt (http://driverscollection.com/?file_id=35662) ali mi je download limit (!!?!?!) i moram cekat pol sata, makar nisam ni siguran ako je to sta mi treba.. EDIT: ne mogu ja to nac da se postavim na trepavice ... mozda sam i nasel ali ne znam update napravit :\
There is no such thing as innocence, only degrees of guilt Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.05.2009. u 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
odes na www.dfi.com.tw odaberes lanparty products odaberes BI/INF seriju ploca i odaberes svoju plocu te dobijes sljedeci izbornik http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmpr...lse&itemId=496 zatim kliknes na bios i dobijes najnoviji bios koji ima za tu plocu. koliko vidim updateali su AMD micro code pa bih rekao da 99% imaju podrsku i za tvoj novi procesor eto nasao sam u 2 i pol minute trazenja. Nema na cemu i sretno sa updateom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Preator Fenix
|
Citiraj:
![]() tnx ^^ EDIT: halp T_T eh... evo link http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmpr...lse&itemId=496 prvi download, trazi onaj Winflash, skinem, pokrenem sve kak pise, i veli "Please load correct bios" file, a skinul sam ovo kaj pise ispod.. drugi download, ovaj ispod, stavil sam ga na disketu, ali pise da bootam system sa FDD, i da automatski napravi update.. ali nejde mi bas, omg -.-
There is no such thing as innocence, only degrees of guilt Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.05.2009. u 19:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Preator Fenix
|
pa nemogu fulat.. bar mislim.. tocno ta mi je maticna, i prva dva fileova sam skinul i evo.. stavil ovo na disketu, resetiral komp, update se pokrenul, vidla se "instalacija" u dosu, il tak nesto, lijepo je zavrsilo, sa F1 sam ga ugasil, upalim komp, u biosu stavim Load Optimized Defaults, stavim novi procesor.... i opet isto, 0 bodova :\
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
prilikom boota, tj posta sa starim procesorom, da li ti pise da je nova verzija biosa(gledaj i datum)? znaci da je uspjesno updateana? EDIT: ah kvragu, sad sam vidio! po cpu support list je najveci AMD-ac 5200+, znaci nula bodova od podrske za 7750. mozda da si pogledao prije kupnje procesora... Inace ako ti je ikakva utjeha niti 6000+ nije podrzan. Ne znam da li mozes i vratiti proc posto je kutija poderana prilikom otvaranja. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.05.2009. u 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Preator Fenix
|
Citiraj:
sad sam bil u hg-spotu, objasnil liku i dogovorili smo se da zamjenim ovaj 7750 sa 6000+ koji ima socket am2 obicni koji dolazi u srijedu, ma bude radilo ![]() edit: evo nasel sam tu pise (http://www.cpu-upgrade.com/mb-DFI/IN...LTRAII-M2.html) da podrzava 6000+, valjda sam u pravu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|