|
![]() |
#1 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
god damn podloge za miseve i misevi
Ispalit cu na mozak od prokletih misevai podloga... Do sad sam imao Logitech MouseMan Dual Optical i neku Thermaltake podlogu za misa (guma 3-4 mm i gore neka plastika, za 25 kn savrsena podloga). Pa sam polako pizdio jer mis nije klizio po njoj kako treba jer su mi pad surferi otpali jos davno... Ok, odem do Linksa, mrknem pad surfere... A kad sam vec tu, uzo i SteelPad 4d podlogu... Kad je bal... Podloga do jaja, 2 strane - do jaja, ona guma protiv klizanja _DO_JAJA_... Metnem surfere, klizi mis i po papiru samo tako... Pa metnem ja Logitecha na steelpad 4d - KARA!!!!!!! Na glatkoj strani me uopce ne dozivljava! Nevjerojatno! Okrenem hrapavu, radi, ali ne bas savrseno precizno, tu i tamo ne prati pokrete ruke savrseno... Kaj da radim sad? Skidam logitech pad surfere i stavljam onaj teflon tape na golog misa ili sta? Probao sam na stolu bez podloge, radi SAVRSENO (iako je tekstura i refleksija stola gotovo identicna glatkoj strani steelpada, osim razlicite boje (sivi stol - crni steelpad)).
![]() |
#2 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
kažu da opticki misevi bolje rade na plavim podlogama ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja sam čuo da najbolje rade na crnim i sivim podlogama
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
meni je bez podloge najbolje... ako je tebi savrseni bez podloge zasto ju onda koristis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Pa zar je bitna podloga kod optickih miseva? Stvarno nisam imao pojma i jos boja...ja jos uvijek svakih par dana cistim kotacic i kuglicu... ![]()
![]() |
#6 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Zato se kupi Func 1030 i pjevas od srece ![]()
![]() |
#7 | |
crnjo
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
crnjo
|
Re: ...
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
crnjo
|
Eh, sad je malo kasno, no nema veze, sredio sam, hvala na infu svejedno. Uzeo sam podlogu nakon probe kod frenda, Logitechov MX510 i ista ta podloga, radi odlicno... Skinuo sam one pad surfere i stavio one teflonske trake koje dodju sa podlogom. Sad radi idealno na hrapavom dijelu, dok na glatkom ne mrda... Al' i hrapavi je ko bog... Pad surfere sam naljepio na logitecha od stare, ko preporodjen je.
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Re: ...
Citiraj:
e pa ja sam s ovim mišom stručnjak(iliti expert) za razne igre...(quake3, age of empire2 sam najbolji u HR, itd...) dobro u Age of empires sam dobar jer sam pametan(nije da se hvalim... LOL) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
U AOE2 si dobar jer to nitko ne igra...lolz ![]() Sta se ne pohvalis sa recimo skillom u warcraftu ili starcraftu?
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|