|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
USB ne radi
Ne znam šta se dešava, ali koliko vidim ne radi mi ni jedan USB izlaz na MBO. Ne šljaka mi Printer, Kamera, Skener, ne prepoznaje mi ni USB stick, WTF? Gledao sam malo po Bios-u: OnChip USB/V1.1+V2.0,V1.1, Enhance USB Compatibility/Enabled, i ima još opcija-USB Resume from S3/S4 / Enable/Disable, ali ne kužim šta znači ta opcija i kako treba biti postavljena? Ima li netko ideju šta bi moglo biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pravila... Ovaj put editiram. Koji izlaz, stražnji ili prednji? Jesi se igrao servisima? Kakvo je stanje u Device Manageru? OnChip stavi na V1.1+2.0 i ove ostale dvije na Enabled. Prva označava brzinu, tj. koju ćeš verziju USB-a koristit, druga - sama riječ kaže, a treća naređuje da se svi USB uređaji uključe nakon povratka iz stand bya.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ne rade ni stražnji ni prednji izlazi, u Device Menageru nema nikakvih upitnika, a u Biosu je sve postavljeno točno kako si i napisao. Stvarno mi nije jasno što ga hebe? Sve mi se čini da će biti format C:: Machineg |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Šta si instalirao zadnje pa se poremetilo? Probaj ga maknut iz Device Managera pa resetiraj i vidi šta će bit.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Dizem staru temu iz groblja da ne otvaram novu. Isti problem imam. Ne radi mi niti jedan USB utor. Radi se o maticnoj ploci MSI 865PEM3-ILS. Kada ustekam USB stick ili nesto, lampica svijetli na njemu, sto znaci da ima napajanje, ali windowsi ga ne prepoznaju. Imam instaliran Windows7 Ultimate. Takodjer imam i ustekan USB hub u PCI slot na maticnoj. Na njemu su isti simptomi. Gledajuci Device Manager imam dva usklicnika pod Other devices nazvana ACCESS Bus Controller i jedan pod Universal Serial Bus Controllers VIA USB Enhanced Host Controller Probao sam za oba update-ati drivere sa CDa od maticne, ali kaze da su up to date?? Ne znam sta da radim vise, a hitno mi je ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cisto sumnjam da imas drivere za win7 za tu plocu, na cd mislim. Pusti nek win sa neta povuku.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Probao sam preko windows updatea u nadi da mi nadje drivere, ali nije nista nasao. Ima li koji drugi nacin |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|