|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
nokia 5310
Moze li mi iko reci zasto mi se pojavila ikonica katanca na ekranu mobitela i ne mogu zvat niti slat poruke! Te se na mjestu za signal ne vidi niti jedna crtica? Hvala unaprijed na pomoci! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ako je katanac lokot - zaključan ti je mob ![]() stisni onaj središnji gumb (meni il što već), pa * (ako je tako na nokiama)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nije to u pitanju! Mislim da bi znala rijesit problem zakljucane tipkovnice ![]() Ovdje je u pitanju nesto drugo..vjerovatno je mreza zakljucana jer ne mogu ni zvat ni primat pozive isto tako i sa porukama. I nema signala uopce. Al hvala na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jer sim kartica sigurno ispravna ? jer se moze naci mreza Rucno , odnosno da se u postavkama potrazi i odabere ? da li se promijeni stvar sa paljenjem i gasenjem ? da li je aparat ispravan i da li radi normalno sa nekom drugom sim karticom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Da i mislila sam da je to postavke mreze, al stvar je u tome sta u ovom mobitelu nikako ne mogu pronaci postavke mreze..ne postoje..ne znam jel do mene pa ne mogu nac il do mobitela.. ![]() pokusala sam i sa paljenjem i gasenjem i nista drukcije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mora biti u postavkama negdje , trenutno nemam niti jednu dummy nokiu pri ruci da napisem tocan redoslijed , ali mora biti , postavke - pa mreza mislim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
hihi..znam da mora ![]() ![]() pronasla sam ''odabir operatera rucno'' i izlista mi mreze i kad idem na 098 koja je moja kaze da nema pristupa... :S izgleda da cu morat do njih tamo osobno.. hvala jos jednom ![]() Zadnje izmijenjeno od: Router. 17.04.2009. u 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Menu/Settings/Phone/Operator Selection/Manual... tako dodjes do rucnog odabira mreze al rekao bih da je tebi nesto zakljucana kartica, probaj sa drugom karticom.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|