|
![]() |
#1 |
the man
Datum registracije: Apr 2006
|
Windows ne prepoznaje pržilicu (odjednom)
Pomoć please! Odjednom nemogu ništa pržit. Do nedavno sam mogao sve normalno pržit (koristim programe: Nero 6 i CDBurnerXP) i sad odjednom u oba programa dobivam poruku "no recorder found" kad pokušam pržit. Također, PowerISO (koji je isto savršeno radio) ne može napravit virtual drive i dojavljuje da aplikaciju treba reinstalirat (što sam i napravio ali se ista stvar dešava). Problem se počeo javljat nakon što sam instaliro neku ********* igricu kaj sam skinuo s neta, komp je dao cudan signal pri instalaciji(pc speaker se javio) i dojavio nekakvu grešku no poslje toga je sve normalno radilo, sve dok nisam skužio da nemogu pržit. Komp sam skeniro sa: AVG, Ad-aware, a-squared i SpyBot S&D. I pronašao sam nekoliko virusa i trojana ali su svi uklonjeni a još uvijek nemogu pržit ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 01.05.2009. u 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Bio je neki dan slučaj sličan ovom, mislim da je stvar do toga "virusa", tako da buš morao formatirati hard najvjerojatnije. Probaj *prije* toga provjeriti konektore, evenutalno metnut u drugi komp pržilicu, pa da isprobaš da li na njemu radi.. Btw. nemoj o krekeketanju i ilegalnim stvarima [u ovdje] pričati/spominjati/naslučivati, it's forbidden. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|