Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.04.2009., 15:34   #1
goc_man
the man

goc_man's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Windows ne prepoznaje pržilicu (odjednom)

Pomoć please!
Odjednom nemogu ništa pržit. Do nedavno sam mogao sve normalno pržit (koristim programe: Nero 6 i CDBurnerXP) i sad odjednom u oba programa dobivam poruku "no recorder found" kad pokušam pržit.
Također, PowerISO (koji je isto savršeno radio) ne može napravit virtual drive i dojavljuje da aplikaciju treba reinstalirat (što sam i napravio ali se ista stvar dešava).
Problem se počeo javljat nakon što sam instaliro neku ********* igricu kaj sam skinuo s neta, komp je dao cudan signal pri instalaciji(pc speaker se javio) i dojavio nekakvu grešku no poslje toga je sve normalno radilo, sve dok nisam skužio da nemogu pržit.
Komp sam skeniro sa: AVG, Ad-aware, a-squared i SpyBot S&D. I pronašao sam nekoliko virusa i trojana ali su svi uklonjeni a još uvijek nemogu pržit Help, jer mi se stvarno neda opet reinstalirat Windowse

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 01.05.2009. u 11:38.
goc_man je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2009., 15:44   #2
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Bio je neki dan slučaj sličan ovom, mislim da je stvar do toga "virusa", tako da buš morao formatirati hard najvjerojatnije. Probaj *prije* toga provjeriti konektore, evenutalno metnut u drugi komp pržilicu, pa da isprobaš da li na njemu radi..

Btw. nemoj o krekeketanju i ilegalnim stvarima [u ovdje] pričati/spominjati/naslučivati, it's forbidden.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.04.2009., 21:07   #3
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
thopok je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas