|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Problem s internetom - T-com
e neznam de ovo postat pa cu odi ma igro igricu nba2k9 i odjednom mi se zamrznuo ekran i mis i nista nemogu maknut nide, i sad je restarto dole na onu pucu, i kad sam upalio one zelene strelice koje znace da mogu se spojit postale crvene boje, i naravno nemogu se spojit neka greska s modemom i ja reinstaliro drivere od modema i sve to od interneta i nakon toga normalno se spajam i sve u redu ali kada skidam preko rapidsharea, mi skida brzinom od 260-300 kb/s umjesto brzinom 500 kb/s koliko mi je skidalo prije toga svega, i osim svako malo zastane skine mi jedan megabajt pa stane pet sekundi pa jedan i tako stalno, i ja posto nisam zno sta bi reinstaliram windowse skroz izbrisem sve i ponovno instaliram i kad idem skidat preko rapida opet ista stvar znaci ta brzina od 250-300 i zapinjanje svako malo. i jos sada pri skidanju torrenta nakon mi se javlja error:access is denied. i nemogu skidat. tako da ako ko mi moze pomoc bio bi jako zahvalan, a ako ne nista! |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
izvod iz pravila... Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
neznam koji drugi naslov teme da stavim, jer neznam u cemu je problem, a konfiguraciju neznam tocno sve! |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
isao si format PC zbog toga sto skidas 250-300 kB na rapidu? omg... Ta brzina je normalna trenutno na rapidu, opet zezaju free usere i nitko nema 500 kB, internet ti je u redu, ono, daj malo surfaj po netu pa vidi kako se otvaraju stranice... a ne odma ovakve besmislene teme otvarat |
![]() |
![]() |
#5 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
ovdje testiraj brzinu i javi kolko ti pise http://www.speedtest.net/ a ovo kaj si napisal za rapidshare je normalno ako nemas account |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
sada mi na ovome speed testu daje da mi je brzina 2.76 mb/s! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
alo decko, jel citas ti malo sta ti se pise? Umjesto da ides reinstall windowsa prvo se raspitaj kakve su brzine ostalima na rapidu, i otkad je rapid uopce mjerilo za internet brzinu? Daj malo ukljuci mozak, kad surfas po netu, otvaras stranice, ako ti je brzina normalna ko i prije onda je sve u redu, sta si se uvatio za taj rapid?? |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
alo sto si se uhvatio mene mozes malo lakse ako mi vec pokusavas pomoc, da ali mislim da nije to jer cini mi se da i preko drugih stranica kao megaupload i drugih isto ide sporije, a i sad mi na ovom speed testu rece da mi je brzina 2.76 mb/s! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|