Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 27.04.2009., 22:28   #1
Kuly
Registered User

Datum registracije: Sep 2006
Problem s internetom - T-com

e neznam de ovo postat pa cu odi
ma igro igricu nba2k9 i odjednom mi se zamrznuo ekran i mis i nista nemogu maknut nide, i sad je restarto dole na onu pucu, i kad sam upalio one zelene strelice koje znace da mogu se spojit postale crvene boje, i naravno nemogu se spojit neka greska s modemom i ja reinstaliro drivere od modema i sve to od interneta i nakon toga normalno se spajam i sve u redu ali kada skidam preko rapidsharea, mi skida brzinom od 260-300 kb/s umjesto brzinom 500 kb/s koliko mi je skidalo prije toga svega, i osim svako malo zastane skine mi jedan megabajt pa stane pet sekundi pa jedan i tako stalno, i ja posto nisam zno sta bi reinstaliram windowse skroz izbrisem sve i ponovno instaliram i kad idem skidat preko rapida opet ista stvar znaci ta brzina od 250-300 i zapinjanje svako malo. i jos sada pri skidanju torrenta nakon mi se javlja error:access is denied. i nemogu skidat. tako da ako ko mi moze pomoc bio bi jako zahvalan, a ako ne nista!
Kuly je offline  
Staro 27.04.2009., 23:29   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
izvod iz pravila...

Citiraj:
# Naslov teme ne smije biti ništa poput "(Imam) problem", "Trebam (hitno) pomoć", jer time činite forum nepreglednim i monotonim. Pokušajte biti što precizniji u određivanju opisnog naslova teme kako bi se unaprijed znalo o kojem se problemu radi, npr: "Memorija "XYZ" ne radi kako treba na "XYZ" ploči".
# Savjetujemo svim članovima koji namjeravaju koristiti forum "Problemi" da imaju potpis (signature) koji u sebi sadržava detaljan opis Vaše konfiguracije. Ako se radi o nekoj drugoj konfiguraciji, molimo da to istaknete prilikom opisivanja problema. Na taj način sebi olakšavamo i ubrzavamo rješavanje problema, a ostalim članovima čuvamo vrijeme i živce.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.04.2009., 23:58   #3
Kuly
Registered User

neznam koji drugi naslov teme da stavim, jer neznam u cemu je problem, a konfiguraciju neznam tocno sve!
Kuly je offline  
Staro 28.04.2009., 00:07   #4
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
isao si format PC zbog toga sto skidas 250-300 kB na rapidu? omg...

Ta brzina je normalna trenutno na rapidu, opet zezaju free usere i nitko nema 500 kB, internet ti je u redu, ono, daj malo surfaj po netu pa vidi kako se otvaraju stranice... a ne odma ovakve besmislene teme otvarat
khm je offline  
Staro 28.04.2009., 00:08   #5
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ovdje testiraj brzinu i javi kolko ti pise
http://www.speedtest.net/
a ovo kaj si napisal za rapidshare je normalno ako nemas account
veve je offline  
Staro 28.04.2009., 00:18   #6
Kuly
Registered User

Citiraj:
Autor khm Pregled postova
isao si format PC zbog toga sto skidas 250-300 kB na rapidu? omg...

Ta brzina je normalna trenutno na rapidu, opet zezaju free usere i nitko nema 500 kB, internet ti je u redu, ono, daj malo surfaj po netu pa vidi kako se otvaraju stranice... a ne odma ovakve besmislene teme otvarat
ne nisam isao zbog toga nego jer mi je mi je prije toga radilo normalno i skidalo 500 kb/s bez stekanja ikakvoga!

sada mi na ovome speed testu daje da mi je brzina 2.76 mb/s!
Kuly je offline  
Staro 28.04.2009., 00:31   #7
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
alo decko, jel citas ti malo sta ti se pise?

Umjesto da ides reinstall windowsa prvo se raspitaj kakve su brzine ostalima na rapidu, i otkad je rapid uopce mjerilo za internet brzinu?
Daj malo ukljuci mozak, kad surfas po netu, otvaras stranice, ako ti je brzina normalna ko i prije onda je sve u redu, sta si se uvatio za taj rapid??
khm je offline  
Staro 28.04.2009., 00:39   #8
Kuly
Registered User

alo sto si se uhvatio mene mozes malo lakse ako mi vec pokusavas pomoc, da ali mislim da nije to jer cini mi se da i preko drugih stranica kao megaupload i drugih isto ide sporije, a i sad mi na ovom speed testu rece da mi je brzina 2.76 mb/s!
Kuly je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno