|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) Problem s igrama
Naime ima problem sa pokretanjem igara. Iz nekog meni nepoznatog razloga se igre jednostavno ne zele pokrenuti. Kad pokusam pokrenuti Crysis javi mi ovo http://www.imagesforme.com/show.php/..._Untitled2.jpg a kad pokrenem Pes ovo http://www.imagesforme.com/show.php/..._Untitled2.jpg Reinstalirao sam drivere od grafičke, ali nije pomoglo, pa kako da to rijesim? Hvala i pozz EDIT: Shvatio sam da nesto ne valja sa grafom, uglavnom u Crysisu javlja da 8800 nije podrzana a u Pes-u, nda je komp preslab, malo sam kopao po settingsu od nogometa i nasao ovo ![]() Znaci grafa bas ne surađuje sa ostatkom sistema.. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.04.2009. u 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako je grafa stara, je li to oduvijek tako ili se odjednom pojavilo? Da se nisi ti ili netko već igrao BIOS-om? Reinstall drivera si probao?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
kada ti se manifestiralo to...tj.kod koje aplikacije...jer sada sam ja presao na vistu 64 i pojavi mi se to...jel koristis originalne ili ne-originalne igre(pitam radi nemogucnosti da ona stvar radi koja omogucuje da se nesluzbene verzije igraj)...:S |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Daj citajte sta pisem, molim vas..Znaci imao sam sve instalirano i radilo je sve normalno. I onda jednog dana ne mogu pokrenuti Crysis i izbacuje mi da grafa nije podrzana. Ja sam mislio da je nesto do igre i danas pokrenem PES i opet mi kaze da grafa ne moze. I u settingsu vidim da pise da je grafa unable. Inace nista nisam gore mjenjao, znavi XP je gore i do sad je sve radilo ok, ali eto sad nesto grafa zajebava. Stavio sam nove drivere i directx ali nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Na kolikom bandwidthu ti radi PCI-E slot?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi i chipset drivere upucao ponovo? Imas istu plocu kao ja. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
100 mhz, po defaultu.. Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Sad sam pokusao staviti drivere od chipseta (jedne od 2 moguca) i prilikom instalacije mi kaze da nemam dovoljno jak stroj da se to instalira..I to mi stalno govori, na mi shaderi 2.0 ne rad, pokusao sam pokrenutu 3dmark i ista stvar, nesto jebe grafa Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 25.04.2009. u 23:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Nisam mislio na takt nego baš na propusnost, ono 1x, 2x, 4x itd. Trebalo bi biti 16x... Jesi li resetirao BIOS?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
U Everestu pise da je Bus Type PCI Express 2.0 x16 @ x16 sto bi znacilo da je 16x. Bios jos nisam pokusao napravit CMOS, budem danas. Nego sad sam se sjetio da sam u medjuvremenu stavio RivaTuneri malo clokao grafu, ali poslije sam to uredno uninstalirao i sad ovo sranje. Mislim grafa radi , jer ima slike, jel tak, da je crkla ne bi bilo slike? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
I nisi uredno uninstalirao kad je problem tu. Problem je ocito u driverima koji se s necime 'kolju', i mozes ti instalirati nove kad ti je negdje ostalo smece koje ocito ometa normalan rad kartice. Reinstall windowsa bi sigurno rijesio stvar, ali za pocetak mozes probati sa system restorom, vrati na dan prije nego li si ista dirao oko graficke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
2. Driver sweeper Kad pobrises drajvere bootaj u safe mode i upregni neki od dva navedena programa.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Svakako drugi put koristi revo uninstall >> http://www.revouninstaller.com/ , on ce pobrisati od korijena svaki software koji si instalirao. To je inace besplatan program koji je bolji od konkurentskih koji se placaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://downloads.guru3d.com/Guru3D--....html#download |
|
![]() |
![]() |