|
![]() |
#1 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Vampire the Masquerade: Bloodlines
Da li je netko probao? Ja sam se jučer ubio i isfrustrirao od igranja. Igra je tako užasno kodirana da to nije za vjerovati - vuče se na mojoj konfi sa high detaljima na 1024. Kaje je najbolje to nema veze sa grafom jer se isto ponaša uz iste postavke sa 4xAA + 8XAF i bez njih. Usto, texture artisti su im očajni. Sve teskture izgledaju tako odvratno jednostavno i ispravno da mi nije jasno što im je trebalo licenciranje source enginea iz HL-a 2. Nažalost, igra ima mrak priču i atmosferu pa sam jednostavnom prisiljen durati mentalne torture zbog sporosti i ispodprosječnog izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: Vampire the Masquerade: Bloodlines
Citiraj:
![]() Inace o njemu se raspravlja pod topicom RPG ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
kazu neki da nazalost to nisu jedini problemi sa ovom igrom... plus poslije forsiraju puno fajtova koji su uzasno dosadni...
![]() |
#4 |
CurSedPala
Datum registracije: Jan 2004
|
gledao sam na TV kako testiraju igricu i moram reci da mi se igra opce nesvida ima previse bugova i grafika bas isto nije nesto
![]() |
#5 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Igran je i odlična je!!!!!!!!!! Šta se tiče tehničke izvedbe: it sucks!!!!!. Najviše mrzin one gadljive teksture, ali radi atmosfere, priče i dobrog rpg-a, naravno da ga igran!!!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|