|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Koju uzeti od ove dvje poloce?
Frendu je crkla maticna.. sad treba uzeti novu.. koja je bolja.. i kaka je OC? MBO ASROCK K7NF2-RAID, nForce2 Ultra400/MCP-RAID, DDR, zvuk, S-ATA, LAN, AGP, s. A http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.303.203 i ova.. MBO ASUS A7N8X-XE, nForce2-Ultra 400, DDR, zvuk, LAN, s. A http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.303.208 razlika je u cjeni prva je jeftinija negdje oko 100kn-a..
![]() |
#2 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
2. plocu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
A u cem je asus tolko bolji od asrocka ? sta je bolje.. mozete malo vise pojasniti ???
![]() |
#6 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
asus je skuplji jer : 1.je ime->edit ne svacaju neki da ubiti placate i ovo ![]() 2.ima kvalitetnije komponente po sebi 3.log zaklucak prve 2 alinejice->bolja je da pojasnim malo...ta kvaliteta nije za odbacit...a sto se tice asroka imam bas tu plocu kod staraca i na njoj je onaj moj bjesni ram=) daklem ploca nije losa sam se pitam kolko ce dugo durat...rade zemi asusa Zadnje izmijenjeno od: mc_fish. 02.06.2006. u 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Preporucam abit, ali od te dvije zasto ne asrock. Ni meni nikad nije radio probleme čak sam tu dotičnu i imao 2 dana na testiranju. Jedino što me ljuti kod asrocka što za sve ploče imaju isti layout |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Zimi je zima, a ljeti je.
|
Ima Abit An7 ploca u hg-spotu, samo sto po mom misljenju dosta kosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Djembe playa
|
Ove dvije ploče su u biti potpuno identične samo što se jedna zove ASRock, a druga Asus, al' ozbiljno. I da, ASRock ima 6 USB-a, a Asus 4. Ostalo je isto, kompletni manual, postavke jumpera za FSB i za multiplier-e itd. Imam ovu ASRock ploču i nemam nekih primjedbi, osim što bi volio malo više volta za proc.
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
www.links.hr.. tamo sam nasao...
![]() |
|
|
Oglas
|