|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Antec 1200
gledam po antecovu situ i naidem na ovaj novi case jeli dostupan u nas? koja je cijena? naso sam na netu neku cijenu od 174 $ nesko nesto naso cito o njemu? kako vam se cini ? evo link http://www.antec.com/ec/de/productDe...p?ProdID=08120# |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
veci brat anteca 900... dolazi sa sest ventilatora tri naprijed dva iza i gornji big boy... nabava net nista ne izbacuje tak da bi trebalo kontaktirat dobavljaca anteca za RH... cijena kod nas nece biti niti blizu 170$ vec nesto preko soma... sve u svemu ako je nekima 900 pre mali ovo ce biti njihov izbor... evo jedan review |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
poslao sam 2 emaila ali nema odgovora mozda je ovdje ko neko nesto cuo vidio naso o dolasku u HR |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo bzv nes gledam po netu i vidim ovo http://www.ducan.hr/detalji_proizvod...D=7411&id=3,23 doso je u nas u prodaju no nikad nisam cuo za ovaj ducan.hr od kad to postoji ? jeli iko trgovo sa njima ? mislim ga uzeti zato pitam Zadnje izmijenjeno od: croclocker. 01.09.2008. u 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
To je kuciste s dobrim propuhom ali kod mene nebi proslo samo zbog smjestaja napajanja isto kao i kod bilo kojeg drugog kucista s takvim smjestajem napajanja. Ali o ukusima se ne raspravlja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim da je cijena ok, mislio sam da ce biti visa a uopce mi ne smeta sto je manja :P antec 900 je 200 kuna manje, ovaj ima 4 venta vise i veci je kad mi dode napravim neki rewiev i poslikam ga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ocu ocu, :P narucujem u ponedjeljak kad sjedne lova od nekih člonova pa ce biti slika i svacega |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
![]() Pozdrav ljudi! Evo vidjeh slučajno u cjeniku ovo kućište i jako mi se sviđa...navodno je novo. Ako ga netko imam neka se pohvali i napiše ponešto o njemu...! hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
osobno imam antec 900, izvrsno kuciste, po mojem skromnom misljenju po velicini, ventilaciji i tisini vise nego dovoljno, sigurno neces pogrijesit ni s vecim bratom, osim sa jos dva dodatna venta u odnosu na antec 900 ima bolje rijesenu kontrolu brzine vrtnje ventova! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
baš je prošli tjedan prijatelj kupio pa smo malo slagali kod mene.prije toga je imao ninehundred kojeg smo također zajedno slagali.iskreno nisam očekivao puno razlike ali bio sam vrlo ugodno iznenađen.kučište je stvarno vrh.ventovi kada ih staviš na najtiše su apsolutno nečujni a hlade mrak pogotovo sad po zimi.unutrašnjost kučišta je crna što mi je super a unutra ima puuuno mjesta za raditi i za sakriti kablove.uglavnom popriličan odmak od ninehundred sve je upicanjenije i puno više se pazilo na detalje.neonka nije bila uključena.ako vas zanimaju fotke budem frendu javio da mi uslika koju pa da postam.ako ima još netko kakvo pitanje slobodno |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Jedino ima mali problem sa EPS kablom koji je bio prekratak da se provuce iza ploce pa je morao ici preko maticne(radi se o Corsair HX620W). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
da te pitam jesi okrenuo napajanje naopačke ili normalno, s ventom dole ili gore? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
da zanimalo me jer smo ga mi odma okrenuli gore pa me zanimalo jel bi išlo tak.očito ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
vidim da ga ima MSAN.... al nemrem uč u cjenik.... kolka mu je cijena... predobro je kučište... sad imam 900... al MORAM imat ovog novog....
..:: Vlak je uvijek brži ::.. Zadnje izmijenjeno od: Darude. 21.10.2008. u 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
DJ_Darude kicks ass...
|
nekak nabijaju cijene... vani dodje cca 200$ + ptt = 1100kn max..... a more se nači i jeftinije.... edit: ali ima i dosta skupljih varijanti ![]()
![]() |
#20 |
Premium
|
Pa frend ga je kupio cim je doso kod nas u trgovine i bio je puno jeftiniji nego sad a kupljen je ADM za nekih 1100 kuna kao sto si i ti naveo ali ga vise nemaju na cijeniku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
pa nebi tu rugobu od xasera kupio prije twelve hundred nikad |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hmm, nije ni meni nesto taj Xaser... Iako jest kvalitetan (materijali, zavrsna obrada, hladjenje) sudeci po raznim reviewima, izgled mi bas i ne pase, a ni cijena nije zanemariva... Prije bi Anteca uzea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Antec 1200 ili?
Evo ovaj topic je za Antec 1200 koji vec duze vrijeme mislim kupit.dakle napisite svoja razmisljanja i iskustva.vrijedi li to kuciste stvarno te novce po vama. Takoder koje kuciste u tom rangu bi preporucili ako ne anteca 1200.....svaki komentar je dobrodosao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Gle, neznam dali 1200 dolazi sa filterima prašine, znam da moj 900 nema i iskreno, bježi od toga kućišta ak nema filtere, toliki propuh stvara i toliko prašine usisava da možeš komotno svakih tjedan dana otvarat komp i usisavat ga, ja sam već na granici da ga prodam i da stavim stroj u ladicu od stola. Kućište je odlično za komponente što se tiče hlađenja, imam zalmana cnps9500 i radi putpuno pasivno sa temparaturama od 39°C pri sobnoj temparaturi od nekih 18-19°C, ali prašina jednostavno ubija sve dobre dojmove. Biraj bilo šta što ima filtere, ili kupi filtere za njega pa kemijaj malo sa ugradnjom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
te je a...
|
Citiraj:
ako bi baš anteca onda ti je moja preporuka: http://www.antec.com/usa/productDeta...an=us&id=81820 ako bi neko drugo ovo mi izgleda kao jako dobar case: http://www.xbitlabs.com/articles/oth...3d-aurora.html ili možda ovo: meni najbolje http://www.dvhardware.net/review113_...er_cosmos.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Inace cijena u linksu je 1350kn,bila je niza ali je sad sve islo gore..... |
![]() |
![]() |
|