|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dvoumim se: Antec ili Thermaltake HTPC case ?
U uži izbor su mi ušla ova 2 kučišta: Thermaltake DH101 ... review ![]() Antec Fusion Remote Max ... review ![]() Sad, zanimaju me preporuke i eventualna iskustva ako ih itko posjeduje, a moze i preporuka nekog treceg kucista. Oba kučišta su u istom cjenovnom rangu, oko 1,500 kn. Posjeduju VFD, te dolaze sa istim iMON daljincem. Malo vise naginjem na Thermaltake-a jer mi je vizualno privlacniji, al me brine i zanima da li u njega stane HD4850 sa Acceler-om(sig). S druge strane Antec je prostraniji sa bolje izvedenim sustavom hladjenja 1x14cm fan, 2x12cm fans, slot filteri prasine i ostale điđe miđe. HTPC tj. PC ce mi biti jedini i osnovni komp, sa komponentama iz siga, a ne kao klasicni HTPC. Znaci ne slazem dodatni komp sa mATX komponentama. Ipak mi je donekle bitna prostranost pa se prvenstveno vodim za time.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 14.04.2009. u 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na ovom forumu TT baš i nije cijeni tj. smatraju ga precijenjenim. Nije li 4850 malčice prejaka, prebučna i preveliki potrošač za HTPC?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Gore je mali edit, znaci necu klasicni/dodatni HTPC nego hocu da strpam ovaj komp iz siga u taj case. HD 4850 mi je taman, a prebucna sigurno nije jer je namontiran AcceleroS1 + 2 x 12cm ACfuna koji se vrte na 400rpm i drze 38c. Sadasni PC je veoma tih, a nalazi se iza LCD-a lol mozes vidjeti na slikama u sigu. Znaci to je klasicni PC (gamercki izmedju ostaloga) koji cu strpati u HTPC kuciste, jer me sadasnje stanje zivcira ![]() a stajati ce u stalazi ispod LCD-a.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 14.04.2009. u 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
mogu pitat gdje si kupio onog CM mušketira ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Mislim da ti u TT-a nebude stao accelero S1... Pogledaj malo slike... Cak nema ni mjesta za 2* 80 ventove odozada... Dok u Anteca bude stao...
![]() |
#8 |
Premium
|
Budem napisao cim uhvatim vremena ... i volje. Musketeer je star jedno 3-4 godine, koliko me sjecanje sluzi ... mislim da je iz links-a, rev1 (fun rpm kontrola, VU metar, temp sonda) sumnjam da se proizvodi vise. Mislim da ce ici u prodaju ... kao raritet ![]() Mozda bi i stao kad bi odvalio par rebara i kljestima savio heat pipe; ma najvise me patilo sto TT ima 2 x 60 mm zujalice, a u Antecu je kud i kamo veci komfor.
![]() |
#10 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|